2777
2789
عنوان

شوا هم از آشپزخونه اوپن بدتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 37 پست
خب حالت اتاق باشه خیلی راحتی خصوصاً وقتی مهمون داری ولی اوپن تو زیبایی خونه خیلی تاثیر داره

نه بنظرم تاثیرش تو زیبایی خونه انچنان نیس. کافیه یه روز حال نداشته باشی ظرف بشوری کل زیبایی خونه میره زیر سوال.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
نه بنظرم تاثیرش تو زیبایی خونه انچنان نیس. کافیه یه روز حال نداشته باشی ظرف بشوری کل زیبایی خونه می ...

تو زیبایی که شدید تاثیر داره😅 هر که طاووس خواهد باید جور هندوستان کشد (اشاره به ظرف نشستن)😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو زیبایی که شدید تاثیر داره😅 هر که طاووس خواهد باید جور هندوستان کشد (اشاره به ظرف نشستن)😂😂

خونه اول باید محل ارامش باشه بعد زیبا. شاید یه روز بخوام لش کنی کاری نکنی ولی شلختگی اشپزخونه میره رو مخت اعصابت بهم میریزه. اگر قرار باشه تو خونه هم برای داشتن طاووس جور هندوستان بکشم چه فرقی با بیرون داره. حالا فرض کن تو چنین شرایطی یهو مهمونم بیاد دیگه قوز بالا قوز. آشپزخونه اوپن انقد رو مخمه عطای این زیبایی و به لقاش میبخشم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ازلحاظ مبحث مقرارت ساختمان بعضی ازساختمون های کوچیک ورو میشه دیوارنزد ولی من براشون دیوارمیزارم

اهان

ولی در کل اشپزخونه اوپن برای خونه هایی با متراژ کم بهترین انتخابه

خونه اول باید محل ارامش باشه بعد زیبا. شاید یه روز بخوام لش کنی کاری نکنی ولی شلختگی اشپزخونه میره ر ...

خونه و بیرون خونه نداره هر کی زیبای براش الویت داره باید سختگیشم به جون بگیره من تا حالا تا این سن آنقدر اوپن بودن برام معضل نبوده خیلی سختش کردین شما کلا با اوپن بودن مشکل دارین به نظرتون بد میاد وگرنه آشپزخونه اوپن آرامش خونه رو از بین نمیره ولی بازم هر کی نظر و دیدگاه خودشو داره