2777
2789

نرماله ، یه همجنسگرای نرمال به احتمال زیاد

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش گفته نداره؟

هم خودش گفته نداره هم واقعا نداره از فامیل هستن شاید باورتون نشه یه بار رفتم مترو دیدمش یه دختری سعی کرد مخشو بزنه اصلا محلش نزاشت

بله نرماله

شما نرمال نیستی که همچین سوالی میپرسی

چرا فکر میکنید همه پسرا دغدغه با دخترا بودنو دارن؟!

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

هم خودش گفته نداره هم واقعا نداره از فامیل هستن شاید باورتون نشه یه بار رفتم مترو دیدمش یه دختری سع ...

من برخلاف خیلیا نظرم اینه که هنوز ام به تعداد اندک پسری پیدا میشه که دوست دختر نداشته

همونطور که دختر اینطوری ام داریم

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

هم خودش گفته نداره هم واقعا نداره از فامیل هستن شاید باورتون نشه یه بار رفتم مترو دیدمش یه دختری سع ...

خب حالا دوسش داری ؟

وقتی مرد عاشق باشه و پا پیش بزاره همه چی قشنگ تره سعی کن خیلی عاشقش نشی

بله نرمالهشما نرمال نیستی که همچین سوالی میپرسیچرا فکر میکنید همه پسرا دغدغه با دخترا بودنو دارن؟!

شما نرمال نیستید من فقط سوال پرسیدم شما تحریف واقعیت میکنید

خب حالا دوسش داری ؟وقتی مرد عاشق باشه و پا پیش بزاره همه چی قشنگ تره سعی کن خیلی عاشقش نشی

اصلا ازدواجی نیست همش فکر و ذکرش خانواده پدرش فوت کرده سرپرست خانواده هست فکر خواهر و مادرش همش

بله نرمالهشما نرمال نیستی که همچین سوالی میپرسیچرا فکر میکنید همه پسرا دغدغه با دخترا بودنو دارن؟!

چه ربطی داره؟! طبیعت انسانه که کشش و گرایش به جنس مخالف داره،اینکه تو ۲۸ سالگی حرف زدن عادی با دخترم براش سخته عادیه؟!ایشون مشکل داره اگه واقعا حقیقت باشه

پشت من خدا بوده همیشه ...