2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر دو ولی کسایی که فقط پس انداز دارن هیچ تفریحی ندارن ولو یه تفریح ساده خیلی اشتباه میکنن

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

بیشتر خرج میکنم یا همون عشق و حال پول همیشه میاد و میره. ولی عمر من دیگه برنمیگرده.

من و همسرمم همین جوری هستیم ولی یه یادگاری از من داشته باش آبرو و عشق حالت رو با دعای خیر فقیر بیمه کن همیشه یه پولی نه خیلی زیاد که سختت بشه ولی تاکید میکنم هر پولی اومد توی حسابت مثلا صد تومنش بده فقیر عالیه مثل یه بیمه میمونه برای اون پول که به خیر خرج بشه

هیچ وقت حساب خالی نمیمونه

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

من و همسرمم همین جوری هستیم ولی یه یادگاری از من داشته باش آبرو و عشق حالت رو با دعای خیر فقیر بیمه ...

از کامنت تون خیلی خوشم اومد. من هم همیشه اینطوری فکر میکنم.