2777
2789
عنوان

عمم آدم سمی ایه ولی همه دوسش دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پدربزرگم دو تا زن داشته بچه های مادربزرگ خودم جز بابام همه مزخرف😑😂بچه های اون یکی زن مااااااه

یه عمه دارم مجرده ولی خونه و ماشین و.... از خودش داره میرم شهرستان نمیرم پیش مادربزرگم میرم پیش اون عمم که از زن اولیه هست ببین اختیار کل خونه دستمه عمم مثل پروانه دورم میگرده

یه عمو دارم ۸ ساله ندیدمش یهویی اومد خونه عمم بازم از زن اولیه هست محکم بغلم کرد کلی قربون صدقه ام رفت برام سوغاتی آورده بود ۲ تومنم به زور گذاشت تو کیفم گفت بعد چندسال دیدمت ذوق دارم نه نگو

بعد مادربزرگم اینا بد اینا رو میگن

فرداش رفتم خونه پدربزرگم عمه های اصلیم دماغشون رو سرشون بود😑😑😑😑به زووووور سلام کردن موقع خداحافظی هم فقط زن عموم اومد خداحافظی کرد

دقیقا مثل همه های تو بعد هر جا میرن خیلییی چرب زبونن

عموم هم ک کلا چیزی نمیگفت هول هیز بدبخت

🤧

خوشبحالت من دارم خفه میشم پیش شوفاژم

کجایی مگه؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

من پدربزرگم دو تا زن داشته بچه های مادربزرگ خودم جز بابام همه مزخرف😑😂بچه های اون یکی زن مااااااه ی ...

خب بیا یه کاری بکن من به جات بودم اصلا سراغ اون اصلیا نمیرفتم انگار وجود ندارن ، با اونا بروووو کلا 😂😂

خیلی خوبه که پیش مامانتی

اره منو داداشام پیش مامانمون بودیم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خب بیا یه کاری بکن من به جات بودم اصلا سراغ اون اصلیا نمیرفتم انگار وجود ندارن ، با اونا بروووو کلا ...

اتفاقا منم محل نمیذارم دیگه

مادربزرگم گفت چراااا نیومدی اینجا رفتی اونجا گفتم اونجا اختیار همه چی رو دارم خوش میگذره سکوت کرد کلا😂😂😂

عمم و عموم ک از زن اولیه هستن دردت به تنم و زندگیم و نفسم از زبونشون نمیوفته خلم خودمو بچسبونم به عمه های دعایی خودم

🤧

خوابگاهملباسامو شستم میخوام خشک بشن روی شوفاژ بعد این فاصلش باهام یه متره

گرما که خوبه سرد بده اینجا خیلی سرده

خونه جدا دارید؟

با کی؟ نه داداشم یکی ازدواج کرده منو اون یکی تو خونه که به اسم مامانم بود زندگی میکنیم

اتفاقا منم محل نمیذارم دیگه مادربزرگم گفت چراااا نیومدی اینجا رفتی اونجا گفتم اونجا اختیار همه چی رو ...

ولی واقعا باید خداروشاکر باشی چه فرقی میکنه اونا غیر اصلی نیستن عمه هاتن بچسب بهشون اصلا سراغ اونا نرو

اصلا منو میبینی خیلی دیر به دیر عمه هامو میبینم اونم تو مهمونی وگرنه خونه هاشون نمیرم اصلا