2777
2789
عنوان

کسی تجربه مشابه داره

44 بازدید | 7 پست

من یکماه پیش بعد شستشو خودم تو توالت حس کردم چیزی زیر دستم میاد فکر کردم جوش هست

خلاصه ترس یه جونم افتاد رفتم دکتر اطراف مقعد دکتر گفت احتمالا زیگیل تناسلی هست پاپ اسمیر و آزمایش hpv گرفت حسابی که مردم و زنده شدم تا جوابش بیاد خداروشکر منفی بود و دکتر گفت احتمالا حساسیت به موبر یا نوار بهداشتی هست

به محلول زد اون دونه های ریز رفت بعد چند وقت

دوباره امروز دیدم هستش باز با گریه رفتم گفتم شاید جواب آزمایش اشتباه هست دکتر گفت غیر ممکنه اشتباه باشه و حال اطراف مقعد هست نگران نباش و بشدت دلداری داد الان میگم باز دکتر دیگه برم یعنی 🥲اما اصلا شبیه زیگیل نیستن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه یه حالت دونه های ریز اصلا قابل توصیف نیست یجوری ان

ممکنه حساسیتم باشه نوار بهداشتی مارک جدید نزدی؟من دخترم هم دم مقعدش گوشت اضافی در اورده هم ی پوشک جدید گرفته بود شوهرم از باسن تا کمرش کلاااا دونه ریخته بود

ممکنه حساسیتم باشه نوار بهداشتی مارک جدید نزدی؟من دخترم هم دم مقعدش گوشت اضافی در اورده هم ی پوشک جد ...

چرا همیشه تافته استفاده میکردم تازگیا مولپد

آدم استرسی هستم فکر و خیال میکنم همش