2777
2789
عنوان

رل زدن با سلبریتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 25 پست
سلام موفق باشی شرایطت خوب هست ولی وقتی دانشجویی پس سنت کمه ذنبال ادما دنبال خوذتو پیشرفت بده ادمای ...

قربونت بشم ک اینقدر خوب راهنمایی کردی ۲۴ سالمه و قصدم هست بینیمو عمل کنم و کامپوزیت کنم دندونمو صورتم نقص انچنانی نداره که خیلی ضایع باشه اگه ای دی بدی عکس بفرستم برات نظر بده چکار کنم😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دعا کن یه شوهر تحصیل کرده وفادار با شخصیت بهت بخوره که دوست داشته باشه گلم سلبریتی میخوای چیکار وا ...

قربونت بشم من مرسی از راهنماییت . اتفاقا بیشترین قشری ک علاقمندم بهشون فوتبالیستان

ازدواج با ادم تحصیل کرده خوبه ها ولی واقعا ازدواج با کسی ک پزشک یا کادر درمان اشتباهه من خودم تو اینا هستم میدونم که چقدرر سرشون شلوغه و دردسر دارن بقیه ی رشته های دانشگاهیم دردسر های خاص خودشونو دارن مگر اینکه یه کارمند بشی ک کارمندا هم حدود حقوقشون ۲۰ تا ۳۰ هست شغلای ازاد پر درامد خیلی بهتره

من کلا از بچگی دوست داشتم با ی ادم مطرح ازدواج کنم فکر میکردم بزرگ شم میپره از سرم ولی الان ک ۲۴ سالمه همچنان تو فکرم اینه ، موقعیت اجتماعی خودمم بد نی یعنی وقتی تو ی جمع قرار میگیرم منو جداً تحویل میگیرن و خودم حس میکنم بخاطر رشته ی تحصیلی و حرفه هاییه که دارم اما نمیدونم بشه با ی ادم مطرح ازدواج کرد یا ن🫠🩵

عزیزم سلبریتی باشه دلیل بر این نیست شخصیتش اونو معروف کرده باشه یسریا با پوله که معروفن و درک و فهمشون صفره،امیدوارم یه ادم با شخصیت و با فهم وارد زندگیت شه سلبریتی بودنش بخاطر شخصیت خوبش باشه نه بخاطر پول و غرورش

پس اجازه بده ما هم خودمون رو معرفی کنیم من هم زو زو هستم رئیس یکی از بزرگترین کارتلینگهای مواد مخد ...

ولی من با کسی شوخی نداشتم و جدی گفتم اگه میخوای ای دی تل بده ثابت کنم بت

اخه چیز عجیب غریبیم نگفتم ک غیر قابل باور باشه نمیفهمم دلیل حرفاتو

به هر حال موفق باشین