2777
2789
عنوان

این خیانته به همسر ایا

460 بازدید | 34 پست

از کوچیکیم خیالپرداز بودم

الان که ازدواج کردم خوب شدم اما گاهی که از زندگی دلسرد میشم یا با شوهرم قهرم برا خودم یه شوهر مجازی تو ذهنم میسازم و اون بهم دلداری میده و باهاش زندگی میکنم و یه طورایی خلا های عاطفیم رو پر میکنه و از فکر کردن بهش قند تو دلم اب میشه و غمم برطرف میشه

گاهی شبیه همسرمه گاهی نه شبیه بازیگری چیزی و هیچکدوم وجود خارجی ندارن

و وقتی حالم با شوهرم مجدد خوب شد کلا برطرف میشه اون خیالاتم

ایا اینکار خیانته ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکی ندارم چطور میشه تو تصورت با کسی باشی ک وجود خارجی نداره

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

اره چون حس خوبی نمیده

مثلا اینجوری درنظر بگیر که میتونی به شوهرت بگی این خیال پردازی رو؟ اگع نه ینی خیانته یجور

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

نه عزیزم خیانت نیست ولی مراقب باش ممکنه انقدر غرق بشی که دیگه زندگی واقعیت از چشمت بیفته

اغلب وقتایی میاد تو ذهنم که زندگیم از چشمم افتاده .وقتی زندگی خوبه که ادم دلش خوش میشه به زندگی چه نیاز به خیال

اره چون حس خوبی نمیدهمثلا اینجوری درنظر بگیر که میتونی به شوهرت بگی این خیال پردازی رو؟ اگع نه ینی خ ...

نمیدونم شاید بگم ولی اینکه چی میگذره تو خیالاتم رو نه .مثلا لجشو در بیارم بگم برم شوهر خیالیم بغلم کنه نازمو بکشه تو که نمیکنی

وای من مجرد شوهر خیالی دارم😞

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.