2777
2789
عنوان

معلمای عقده ای

250 بازدید | 34 پست

سلام مامان های عزیز

چرا بعضی از معلما اینجوری شدن عقده هاشون رو سر بچه ها خالی میکنن؟

شما برخوردتون چیه با اینجور معلما

یکی رو رو تخم چشمشون میذارن یکی رو محل نمیدن ...

😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیزی که من خودم متوجه شدم اینه که، بعضی مادرا با هدیه و سوغاتی و کادوهای بامناسبت و بیمناسبت، دم معلم و مییبینن. معلمارو پولکی کردن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

نبینم دیگه ب معلما بگی عقده ای هاااااا

اونا خدا هستن و معصوم....کسی حق نداره انتقاد و اعتراضی کنه.

هر چی ایراده مال بچه های بد ماست و همش هم از تربیت اشتباه ماست...اونا کاملا بی نقصن...در حد خدا

چشم به راه...

خدا لعنت کنه

یه معلمی داشتم باشوهرش بحثش میشد سر ما خالی میکر عقده اشو یهو صبح امتحاد میگرفت با اینکه نگفته بود اصلا اعتراضم میکردی میگفت هر جلسه باید امادگی داشته باشید

۱۰ سال گذشته ولی هنوز نمیتونم ببخشمش

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اینجور معلم ها زیادن چون روانی هستن کاری نمیشه کرد باید بچه رو روش کار کرد تا قوی بار بیاد

دقیقا به دخترم گفتم که همیشه شرایط همیشه اونجور نیست که ما میخوایم باید قوی باشه و فقط به هدف هاش فک کنه

😎
متاسفانه من خودم یادمه دوران تحصیلم خیلی از این تبعیض ها بود و من همیشه اونی بودم که تحویلم نگرفتن

کاش معلم ها بدونن چه تاثیر بدی روی روح و روان بچه ها میذارن با اینکارشون.

نبینم دیگه ب معلما بگی عقده ای هاااااااونا خدا هستن و معصوم....کسی حق نداره انتقاد و اعتراضی کنه.هر ...

حقوقشونم خیلی کمه، ساعت کاریشونم زیاده

ب بچت یاد بده برینه بهشون در کمال احترام البته

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..