2777
2789
عنوان

مثل کساییم که بچشونو از دست دادن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 23 پست

اتفاقا از دست دادن این موجودات بی زبون خیلی سختتر از ادمیزاده

من تجربشو ندارم ولی همیشه میگم بیچاره اینایی ک حیوون خونگیشونو از دست میدن

بنظرم دیگ نخر هیچوقت

اخرش وابستگی و اعصاب خورد کنیه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

برمیگرده

گربه ها از این عادتا دارن چند روزی غیب میشن بعد دوباره برمیگردن

اگه ماده باشه احتمالا حامله هم برگرده😌

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گربه ی نازمو بهمن پارسال از دست دادم یه روز رفت که رفت .غم دوریش برام خیلی سخت بود تا چندین ماه خوابشو مدام میدیدم

ان شاالله گربه ی شما برگرده عزیزم

خدایا شکرت🙏💙💜
دعا کن پیداش بشه برگرده 🥺

انشالله عزیزم پیدا میشه تو کوچه را همه جا را گشتی اگه وابسته آموخته باشه جاش بلده برمیگرده به گربه از این کوچه خیابونیا بچه داداشم بهش مهربونی کرده بود بعد رفت با بچه هایش برگشت خونه را قشنگ بلد بود به دفعه دیدیم صدا میکنه تو حیاط بعد از یک ماه اومده بود دوباره

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
اتفاقا از دست دادن این موجودات بی زبون خیلی سختتر از ادمیزاده من تجربشو ندارم ولی همیشه میگم بیچاره ...

همیشه با خودم میگفتم ۹ ماهش که بشه میبرم عقیمش میکنم عمرش کم نشه من بعد این افسردگی میگیرم آمادگی شو نداشتم الان از دستش بدم

همیشه با خودم میگفتم ۹ ماهش که بشه میبرم عقیمش میکنم عمرش کم نشه من بعد این افسردگی میگیرم آمادگی شو ...

عزیزمممم

عادت میکنی باور کن♥️

حتما یه صلاحی بوده

هیچ چیز و هیچکس قرار نیس تا ابد پیشت بمونه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

انشالله عزیزم پیدا میشه تو کوچه را همه جا را گشتی اگه وابسته آموخته باشه جاش بلده برمیگرده به گربه ا ...

ایشالا خدا از زبونت بشنوه کلی نذر کردم 🥲اسمشو بلد بود بیا بلد بود میرم تو کوچه صداش میکنم ولی خبری ازش نیست

ایشالا خدا از زبونت بشنوه کلی نذر کردم 🥲اسمشو بلد بود بیا بلد بود میرم تو کوچه صداش میکنم ولی خبری ...

انشالله برمیگرده گلم گربه ها باهوش اند مخصوصا اگه جایی بهشون محبت بشه یادشون میمونه خواهر شوهرم چند تا گربه از این خیابونیا تو پارکینگ خونشون نگه داری میکرد بچه دار هم شده بودند مادرشوهرم بدش میومد از گربه به روز ریخت تو کیسه بردشون یه جای خیلی دور سر به نیست اشون کرد خواهر شوهرم از خواب پا شد آنقدر گریه کرد باورت نمیشه بعد از یه مدت دوباره پیدا شدند با اینکه جایی که برده بود ولشون کرده بود ساعت ها فاصله داشت با خونه اشون

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐