2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار بعد چهارده سال زندگی بعد س گریم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2226 بازدید | 91 پست
اینم بده!چجوری گرمه که دیر به دیر میاد؟!ولی بنظرم کیفیت رابطه خیلی مهم تر از کمیت هست.

نه خودمو میگم گرمم

کیفیتش بالاس ولی خب خواهر ربطی نداره باور کن همچی اینجوری میره زیر سوال وقتی دیر به دیر باشه🥲

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب بنده خدا که تقصیری نداره سیستم بدنش اینجوری شده قابلی درمانه

منم تا حالا تحقیرش نکردم یا چیزی جلوش نگفتم. دو سه بار بهش فهموندم که کوتاهه ولی قبول نداره، میگه کافیه...وقتی فکرش اینه چجوری میشه درمان کرد؟!افسردگی گرفتم.

دوسال دوست بودیم اصن نفهمیدم من

می پرسیدی خبب😁😁

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

همه کین فقط یهوددی و مسلمونان که تهش بگم یه میلیاردن۳ میلیارد دیگه بدون ختنه ن

من تو ایران منظورم بود خانم جان 😏

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

همون فشار کاری و استرس هم خیلی تاثیر دارهباهاش مستقیم و جدی صحبت کنحیفه زندگیت به خاطر یه مشکل رایج ...

آدم بلند پروازیه و چون از صفر شروع کرد تقریبا، تمام این سالها این مشکلات بوده و هنوزم هست. از همون اول هم من بهش فهموندم که این رابطه ، خوب نیست ولی از دید اون عالیه...

از اول اینجوری بود ؟

ازه ولی مدامم اینجوری نیستا

مثلا یه مدت اوکیه بعد باز خسته میشه انگار

ولی اگه هرروزم سمتش برم نع نمیگه

به خودم حس خوبی ذست نمیذه همش من برم

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

یه جوری گفتی انگار کل دنیا منطورته خانومی 😏

نه متنمو یه بار دیگه بخونی متوجه میشی من اسم کل دنیارو نیووردم اونی که گفتم همه منظورم ایرانیا بود فقط😁😏