2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب معرفی کنید

164 بازدید | 8 پست

دوستان میخوام برم چکاپ ی ماما خیلی خوب می شناسم میرفتم پیشش حالا میخوام زیر نظر ی دکتر زنان باشم ک کارش خوب باشه اگه می شناسید معرفی کنید تهران یا کرج مرسي

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البرز، کرج، فلکه اول گوهردشت، برج نیکامال، درب اداری، طبقه 5، واحد 1

دکترجهانفر خیلی تعریفشو شنیدم مادرم و بعضی خانمای فامیل دوران بارداری وغیره رو پیش ایشون رفتن

البرز، کرج، فلکه اول گوهردشت، برج نیکامال، درب اداری، طبقه 5، واحد 1 دکترجهانفر خیلی تعریفشو شنید ...

دکتر منه که😀😀

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

خیلی تعریفشو کردن بهم میخوام برم منم

آره گله😊😊

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

دکتر ثریا صالح گرگری  متخصص و جراح زنان - زایمان 

فلوشیپ پری ناتالوژی از انگلستان

تهران -ولیعصر-میرداماد -(روبروی آزمایشگاه مسعود )پلاک 349 طبقه 4 شماره تلفن 02188657486 

خیلی دکتر خوبیه من که خیلی راضی بودم هر کسی هم که معرفی کردم راضی بودن چون واقعا" با سوادن و هم خیلی متعهد و دلسوزن