2777
2789

یبار آخر شب پا شدم آب بخورم وقتی ک آب خوردم رفتم دراز کشیدم رو جام دیدم دم در یکی وایساده یه پارچه سفید رنگ هم روشه مث کفن من فک کردم داداشمه اول چون خیلی هم مشخص نبود بعد صداش زدم دیدم کنارم خوابیده ک یهو رومو برگردوندم دیدم نیستش غیب شده

🫡"sarbaz"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قضیه مال هشت سال پیشه، حالا شما هم اگه چیزی برا گفتن داری بگو

من تجربهی عینی به اون صورت ندارم.

ولی زمان نوجوونیم تو خونهاس که بودیم مطمئن بودم موجودات ماورایی حضور داشتن.

من دم به دقیقه بختک میشدم و چیزای عجیب غریب میدیدم.

یه بار نصفه شب بیدار بودم تو اتاقم، یهو اتاق سرد شد یه سایهی سیاه کل اتاق رو گرفت. من جلدی پاشدم لامپ رو روشن کردم، لامپ یهو اتصالی کرد و جرقه زد.

من حدودا دو ماه پیش، خواستم برم دستشویی، وقتی خواستم برم داخل، یدفعه یه جن دیدم که از توی دستشویی اومد بیرون. درست از جفتم رد شد. قد متوسط داشت. موهای بلند و فر داشت و موهاش قهوه ای روشن بودن.

کاربری دست ۳۴۵۲۴۸ نفر است.

من یبار خواهرم از جلوم رد شد بهش تیکه پروندم محل نداد رفت تو اتاق ، چون همیشه شوخی داشتیم عادی بود گفتم حالا خودشو خونسرد گرفته که لج منو دربیاره....رفت سمت اتاق خودش ،منم رفتم دنبالش در حالیکه داشتم مسخره میکردم....دیدم اونجا نیست، رفتم تو اتاق خودم گفتم حتما رفت اینور، چون کنار هم بودن....اونجا هم نبود.... همه اون قسمت خونه رو گشتم ، حمام ،دستشویی، بعد. رفتم دیدم تو اون یکی قسمت خونه تو اتاق پذیرایی اصلا خوابه خواب بود

من تجربهی عینی به اون صورت ندارم.ولی زمان نوجوونیم تو خونهاس که بودیم مطمئن بودم موجودات ماورایی حضو ...

اوه اوه چ وحشتناک... این اتفاقی ک برا شما افتاده مث صحنه ها تو فیلمای ترسناکه ک یهو لامپ جرقه میزنه و خاموش میشه

🫡"sarbaz"

یه دفعه هم نصف شب بود. حدودا ساعت یک ، یک و نیم. کسی نبود کیسه زباله رو ببره و بندازه توی سطل زباله. خودم رفتم توی خیابون و دیدم روبروی خونمون یه چیزی شبیه آدم ولی با جثه بزرگتر ایستاده. سر تا پا سیاه. رفتم نزدیکتر دیدم رفت پشت سطل زباله و نیم خیز شد و از پشت سطل داشت نگاهم میکرد. چشمهاش درشت و رنگشون هم بین قرمز و نارنجی بود. من که نزدیکتر رفتم. تبدیل شد به یه گربه سیاه و فرار کرد.

کاربری دست ۳۴۵۲۴۸ نفر است.