2777
2789
عنوان

دلم گرفته

173 بازدید | 23 پست

شوهرم تازه ازدواج کردیم همش تاق تاق ادامس میترکوند فکر کن مثلا یک ساعت شاید ده بار بهش گفتم بسه

میدید اعصابن خورد میشه اما بارم ادامه میداد

انقد گریع کردم اما بازم ادامه داد بعدشم گرفت خابیذ

دلم گرفته قلبم شکسته شلیذ مسخره به تظر برسه اما چرا

چرا کاری میکنه ک اذیت بشم

واقعا حلالش نمیکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون لقش مردا ذاتا نفهمن ...البته بلانسبت اندکشون

باور کن اکثرشون عقده ای بدون درک بدون عقل بی اصل و نسب راست راست میرن زن میگیرن یه دخترو با تمام ایل و طایفه اش بدبخت میکنن و عین خیالشون نیس ..هر چقد بگی چرا اذیت میکنن اصلا نمیفهمن اذیت کدوم قسمت از ماجراست و تماما لطف و مهربونی هست...خدایا زمینو از وجود منحوسشون پاک کن بجز اندک افرادی ک من ندیدم فقط شنیدم

زن و شوهر اول از همه باید باهم رفیق باشنوقتی این افکار و نداری باعث این سوتفاهم میشاگر دوستت بود این ...

ببین بیست دقیقه مداوم ترکوند چیزی نگفتم اما از ی جایی به بعد خسته شدم گفته عزیزم بسه

باز ترکوند ده دقیقه بغد گفتم بسه باز ادامه داد

اخه چرا باید کاری کنه ک منو اذیت کنه دیوونه شدن

ببین بیست دقیقه مداوم ترکوند چیزی نگفتم اما از ی جایی به بعد خسته شدم گفته عزیزم بسهباز ترکوند ده دق ...

مردا کلا بگی نکن بدتر میکنن

اگ باهاش همراهب میکردی دیگ بیخیال میشد

دیده تو حساسیت لج کرده

اون لقش مردا ذاتا نفهمن ...البته بلانسبت اندکشون باور کن اکثرشون عقده ای بدون درک بدون عقل بی اصل و ...

اقا البته من شوهرمو دوس دارم خداحفظش کنخ ها😆

اما این رفتارش قلبمو شکوند

مردا کلا بگی نکن بدتر میکنناگ باهاش همراهب میکردی دیگ بیخیال میشددیده تو حساسیت لج کرده

اره اخه چرا

همین اذیتم میکنه اخه بابا مامانم اذیتم نمیکنن همش مراقبت میکنن حرص نخوریم ما بچه ها اونوقت پسر مردم بیاد اذیتمون کنه زوره