2777
2789
اوه پس درشو باز کرده قابلمه رو هم گذاشته بعد شمارو در جریان گذاشته ...پسرن پسرای قدیم

اره دختره درش باز شده قبلا حرف پشتش زیاده

چی بگم والا

مهم اینه پسر دیده و پسندیده

ما هم حرفی بزنیم میگن مادرشوهر بازی در آوردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای یخچالتون فرش گرفتید؟ اینا از یه نژاد دیگن به هم نمیخورم بچه شوند ناقص میشه وا

نه مایه مورد اینجوری داشتیم تو فامیل

هزار ماشاالله بچشون شد کولر گازی

برای یخچالتون فرش گرفتید؟ اینا از یه نژاد دیگن به هم نمیخورم بچه شوند ناقص میشه وا

چیکار کنم خواهر میترسم پس فردا گندشون بالا بیاد

گفتم خودم دست بکار بشم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
وای عالی بود دختر 😂😂😂ما از اولش سماور آوردیم کتری رو دو روز دیگه نمیشه جمعش کرد

سماور از اول عیالواره خواهر

قوریش رو از خودش دور نمیکنه

ماشاالله یه جین پاسماوری هم جمع کرده

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

سماور از اول عیالواره خواهرقوریش رو از خودش دور نمیکنه ماشاالله یه جین پاسماوری هم جمع کرده

اره ماشاالله از اولش هم آقا بود

خدا رو شکر دور هم خوشن

عروسم هم از قوری های اصل نسب داره

مهم گازه عزیزم گ به اون گاز بیشتری میرسه

ههعییی کیه قدر بدونه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نه مایه مورد اینجوری داشتیم تو فامیل هزار ماشاالله بچشون شد کولر گازی

قالی و یخچال نهایت بچهشون بشه کیسه خواب خنک

چه جور کولر گازی زاییده به نظرم خیانت کرده

قالی و یخچال نهایت بچهشون بشه کیسه خواب خنکچه جور کولر گازی زاییده به نظرم خیانت کرده

ای وای این چه حرفیه

ما خیانت نداریم تو فامیل

این بچه اولش پنکه بود بدون سهمیه با زحمت خودش شده کولر گازی

ای وای این چه حرفیهما خیانت نداریم تو فامیلاین بچه اولش پنکه بود بدون سهمیه با زحمت خودش شده کولر گا ...

اونم حتما به فرزندی گرفتن

نه ژن مادرش رو گرفته نه پدرش

بلا به دور

باریکلا تک تکتون عالی بودین کیف کردم ...خیلی خلاقو و بی نهایت باهوش هستین لذت بردم از خوندنشون مخصوصن سوت کتریو چش سفیدی قوری ...با اون جفت روفرشیا .و قابلمه بزاری تو ساید بهش برمیخوره

آره فک کردن چه تحفه ای هستن حالا

آره دیگه تا دوزار میره رو قیمتشون هوا برشون میداره

حالا یخچال های قدیم مفت ارزون بی ادعا مهمان نواز

این جدیدیا اصلا ظرفیت مهمان ندارن فرتی پر میشن

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙