2777
2789
آره اگه موهات خیلی وز و چموش نیست آووکادو واست مناسبتر و سبک تره ضمن اینکه بعضی موهای فر با نارگیل س ...

درسته جونم مرسیی فق اینکه میشه بگی بعد حمام جز کرم مو چی استفاده میکنی و چیکار میکنی خوش حالت بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم بعد چطور استفاده میکنی روی موی خیس میزنی و شونه درشت میکنی فقط همین؟

اره عزیزم

موی خیس خیس

من موهام خیلی فره دیگه همینا رو میزنم و با شونه درشت یا برس موی فر یا برس اکستنشن شونه میکنم خودش میشه ریز و سیم تلفنی

حالا خودم اصلا انقد ریز دوس ندارم اما بهتر از آشفته بازار و پشمی شدنه

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
اره عزیزم موی خیس خیس من موهام خیلی فره دیگه همینا رو میزنم و با شونه درشت یا برس موی فر یا برس اکست ...

مرسیی💖✨

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

درسته جونم مرسیی فق اینکه میشه بگی بعد حمام جز کرم مو چی استفاده میکنی و چیکار میکنی خوش حالت بشه

من فقط همین کرم موی استایل رو میزنم و گاهی یه روغن ارگان هم تهش میزنم

بعد اگه عجله نداشته باشم میذارم مجاورت هوا خشک شه اگه سریع بخوام برم بیرون با دیسپانسر خشک میکنم

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
من خودم سرم مو میزنم عالیه قبلا 300 خریدم الان نمیدونم چند ایرانیوقتی موهام وقتی خیس میزنم بعد باسشو ...

اسم سروم موی شما چیه