2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد مهاجرت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 30 پست
اگه اون چهار تا ادمی که باهاشون همیشه در ارتباط مستقیمی ادمای خوب و ارامش بخشی اند...همچنان در ایرا ...

اینطوری که نیستن

زندگی هم که فقط چندتا آدم دورت نیست که بخوای به امیدشون بمونی

من ۳ سال پیش نرفتم چی شد الان باز تو فکرشم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موضوع اینه که من دلبستگی و وابستگی چندانی ندارماین یکی از بزرگ ترین ۰یزایی که برای مهاجرت دارم

خب پس تا حد زیادی مهاجرت برات اوکیه، هرچند هر مهاجری یکی دو سال اول یه احساس غریبی ممکنه داشته باشه، ولی خب باید بیینی چی از دست میدی چی به دست میاری

اینطوری که نیستنزندگی هم که فقط چندتا آدم دورت نیست که بخوای به امیدشون بمونیمن ۳ سال پیش نرفتم چی ش ...

برو

فقط پل های پشت سرتو خراب نکن

نهایتش میری و برمیگردی

در عوض حسرتش به دلت نمیمونه

شاید کشور تا کشور فرق بکنه .واسه من که خبری نبود.

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

منم خیلی دوس دارم برم اونم فقط برای اینده دخترم اما خب ویزا سخته گرفتنش

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

اگه رفتی دنبال کاراش بیا بگو کدوم کشور و چطور دنبالشی از چه طریقی منو تگ کن

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

به خاطر هوشش😂🤣😂خیلی خنده دار بودبه خاطر هوشش اتفاقا بهش می پرداختن نه اینکه بکشنشدروغ مسخره ای بو ...

یکیو میشناسم توایران خودروسال۵۵ موقع تمیزکاری دستگاه برخلاف مجوزایمنی کارگاه برق دستگاهو روشن کردن جمجمش شکست یکسال بیمارستان بود ۲۰سال بعد کارگری که برقوزده بود گفت انگلیسیه بمن گفته اشاره کردم برق دستگاهو روشن کن. ۲مورددیگه سراغ دارم خواستی میگم ولی بدون انگلیسیها بحرفشون نباشی راحت حذفت میکنن

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

یکیو میشناسم توایران خودروسال۵۵ موقع تمیزکاری دستگاه برخلاف مجوزایمنی کارگاه برق دستگاهو روشن کردن ج ...

چی میگی برای خودت واااااای🤣😂اصلا حالت خوش نیست انگلیسی ها به حرفشون نباشی چیه

طرف حادثه تو محل کار براش پیش اومده چه ربطی داره

الان این چه ربط به اون که هوشش بالا بود تو فرودگاه کشتنش داره

وااااااای چه چرت و پرتایی خالت خوب نیست توهمی چیزی داری توهم دشمن فرضی داری

نه ممنون تا همین جا چرت و پرت و تخیلات گفتی کافی بود

چند بار با انگلیسی ها کار کردی مگه

من دوستای زیادی انگلیس دارم اتفاقا از مهاجر ها خیلی شاکی تر هستن تا انگلیسی های اصیل

توی اونا هم بد دیدن ولی اتفاقا میگن خیلی آدم های خوب توشون زیاده

واااااای چقدر بده هر کسی اینجا حضور داره

کاش محدوده سنی داشت اینجا

بعد اون یکی ۲۰ سال بعد اومده اینو گفته که انگلیسیه گفته برق رو وصل کن🤣😂

کسی قرار نیست در مقابل تو نقشه ای بکشه انقدر توهم داری ترامپی مگه

فازی گرفته🤣😂

برو فقط پل های پشت سرتو خراب نکن نهایتش میری و برمیگردی در عوض حسرتش به دلت نمیمونه شاید کشور تا کشو ...

تو کجا رفتی عزیزم؟چطوری رفتی؟

چی میگی برای خودت واااااای🤣😂اصلا حالت خوش نیست انگلیسی ها به حرفشون نباشی چیهطرف حادثه تو محل کار ...

توخوش باش که هیچی نزدی ولی بدون ازتعمیرات صنعتی وشات دانگ چیزی نمیدونی ومن رشته تحصیلیم مکانیک صنعتیه ونزدیک بازنشستگی پس محدودیت سنی واسه شماس

توخوش باش که هیچی نزدی ولی بدون ازتعمیرات صنعتی وشات دانگ چیزی نمیدونی ومن رشته تحصیلیم مکانیک صنعتی ...

تعمیر تخصصی شات داگ چیه🤣😂

چرا هرچی بیشتر حرف میزنی بیشتر چیزای پرت و پلا میگی

اصلا پست من چه ربط به تعمیر تخصصی داره چی می بافی واسه خودت

میشه فقط خاموش بشی هرچی بیشتر حرف میزنی بیشتر پرت و پلا میگی چقدر عجیب غریبی حالت اصلا خوش نیست

توخوش باش که هیچی نزدی ولی بدون ازتعمیرات صنعتی وشات دانگ چیزی نمیدونی ومن رشته تحصیلیم مکانیک صنعتی ...

کاش محدودیت عقلی هم داشت هرکسی هر پرت وپلایی نمی تونست بذاره

همش داری پرت و پلا میگی چرا

تعمیر تخصصی شات داگ چیه🤣😂چرا هرچی بیشتر حرف میزنی بیشتر چیزای پرت و پلا میگیاصلا پست من چه ربط به ...

یعنی وقتی خط برای تعمیر خاموش میشه برای راه اندازی مجدد مجوز لازمه هر خری نمیتونه برقو بزنه که اتفاق برای کارگر بیفته ولی شما غربگداها میگین غربیها همچین کاری نمیکنن

کاش محدودیت عقلی هم داشت هرکسی هر پرت وپلایی نمی تونست بذارههمش داری پرت و پلا میگی چرا

عقلت بزرگ نمیشه انشاالله قدت بزرگ شه بابزرگترهای خونتون لااقل خوب صحبت کنی اوناهم شمارودیدن که میگن مهاجر نمیخوایم