2777
2789
عنوان

تو تب دارم میسوزم خوابم نمیبره

63 بازدید | 13 پست

اخخخخ میمیرم

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

چی شده ؟ دکتر رفتی ؟

صد بار

هیچی خوب نمیکنه هیچی

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف دیکلوفناک استفاده کن

ندارم

از داروخانه شبانه روزی بگیر

استامینفون ۵۰۰ الان خوردم با یه کلداکس ببین خوبه؟ عزیزم راهنماییم کن حالم خوب نیست هیچی نمیفهمم

از ساعت ۸ شب دارم تو تب میسوزم دستام معمولیه ولی صورتم گوشام داغه داغ

استامینفون ۵۰۰ الان خوردم با یه کلداکس ببین خوبه؟ عزیزم راهنماییم کن حالم خوب نیست هیچی نمیفهمم از س ...

آره اگه زیاد دارو نخورده باشی همینا اثر میکنه نگران نباش اگه میتونی با آب نمک پاشویه کن اابته اب ولرم باشه که لرز نکنی

آره اگه زیاد دارو نخورده باشی همینا اثر میکنه نگران نباش اگه میتونی با آب نمک پاشویه کن اابته اب ولر ...

وای حواسم نبود صورتم داغ داغ بود با آب لوله که یخ بود شستم

اگر سرکه سیب وحنا داری ،با هم قاطی کن خمیر تقریبا شل بشه ، بذا. گودی کف پات و یک پلاستیک بکش روش، ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت بمونه بعد بشور

تب قطع میشه ، سریع میاد پایین

لیموشیرین هم خیلی خوبه بخوری.

روغن بنفشه بناب روی پیشانی و پشت گوشها

احیانا کسی با این روشها مخالفه ، ریپلای نزنه و برام منبر پزشکی نره!

روی صحبتم با صاحب تاپیک هست که کمکی کرده باشم.