2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بهم زنگ زد گفت چن روز مادرشوهرتو ببر خونتون بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 23960 بازدید | 425 پست
شوهرت حتما الان خیلی توی فشار هست.بالاخره توروی خانوادش خجالت میکشه حتی اگه مستقیم حرفی نزنن ی نگاه ...

ای خواهر کدوم بزرگتر.همین دیشب مادر شوهرم با شوهرم بحث کرد تیکه شو انداخت گفت برید خونتون دیگه چرا میاید اینجا.نمیدونی چقدر خسته ایم.من از وقتی امدن مضطربم عادت ماهیانه هام تایماش بهم ریخته افتضاحم.شوهرم میگه کاریت بشه میرم شهرتون همه شونو حامله میکنم یعنی انقد عصبیه.دیشبم دعوا درس حسابی باهم کردیم.خو اینا همش تقصیر خانواده امه ..عقده ای شدیم نمیدونیم رو کی خالی کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم مادرم نگهداری بچه ها توسط پدر و مادر وظیفه هست چون خودشون به دنیاش آوردن اما نگهداری پدر و م ...

چ جالب منم همیشه میگم اگ کاری برای بچهام بکنم وظیفمه اما اگ اونا برام بکنن لطفه

البته ک برای مامان و بابام با جان و دل انجام میدم کاری باشه اما از بچهام انتظاری ندارم

ای خواهر کدوم بزرگتر.همین دیشب مادر شوهرم با شوهرم بحث کرد تیکه شو انداخت گفت برید خونتون دیگه چرا م ...

دیگه نرید خونه ماردشوهرت اصلا اونجا رفتن اشتباه بوده.مادرت اینا مزاحم شما شدن و تلافیشو سر مادرشوهرت دراوردید انگار و مادرت اینا هم راحت تر بودند.نمیدون مباید چیکار کنی.دعوا هم بخوای بکنی که درست نیست.زنگ بزن 1480 ببین مشاورا راه حلی بهت نمیدن.

دیگه نرید خونه ماردشوهرت اصلا اونجا رفتن اشتباه بوده.مادرت اینا مزاحم شما شدن و تلافیشو سر مادرشوهرت ...

طبقه بالا مادر شوهرمیم.شوهرم راحت نیست میدونی که...ازونور راس میگی از خداشونم میخوان.نمیدونی که تا میشینم خونمون شوهرم ی دقع میره بیرون پدرم شروع میکنه بدو بیراه گفتن به خانواده شوهرم و بقیه .تحملشو ندارم.شوهرم میدونه واسه همین هرجا میره منم میبره با خودش.

اینایی که میگن مادر شوهرته شوهرتو میخوای اونم بخوا..فکر میکنم یا مادر شوهرن یا خواهر شوهر یا اصلا شع ...

اینا نوبت خودشون بشه کلا عوض میشه نظرشون

امکان نداره کسی با چنین چیزی مشکل نداشته باشه

فکر کن کلی زحمت بکش بچه بزرگ کن!

کلی جمع کن و از خورد و خوراکت بزن خرجش کن!

براش عروسی بگیر و تهش بشه این🤦🤦🤦🤦

حالا که بزرگ شه زنش بگه نمیخوام چهار روز خونه بچه ات بمونی!!!!😐😐😐

اونم نه خونه ای که از زحمت زنه باشه!

بلکه خونه پسر خودش میخواد بره!!!!!!

همینقدر دنیای بی رحم شده🤦🤦🤦🤦🤦

من جای شوهره بودم ، و همچین چیزی رو میشنیدم سه سوته این زنو پرت میکردم بیرون!

زنی میگرفتم که مادر و خانواده ام احترام بذاره!

کسی که به مادر طرف احترام نذاره ، خودشم آدم حساب نمیکنه!

بلاخره از هر دست بدی از همون دست هم میگیری!

شما هم روزی مادر شوهر و یا مادر زن میشی!

و همین رفتار رو باهات میکنن!

و البته احتمالا بدترش!!!!☺️

طبق قانون طبیعت ؛ اون مادر شوهر هم وقتی عروس یکی دیگه بوده احتمالاً همینطوری با مادر شوهرش تا کرده!🤦🤦🤦🤦

حسم میگه طلاق میگیری

درونم جنگ است،نه بین شر و خیر ،بلکه بین من و من ،بین کودکی ام که هنوز عشق می‌خواهد؛و بالغی که یاد گرفته فقط دوام بیاورد،و در این میان نه پناهی هست و نه آغوش امن، فقط سکوتی که همه چیز را در خودش می بلعد.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌۱۴۰۴/۸/۲۶

چه میدونم به بهونه مهاجرت خو کو مهاجرت.میگن وام بگیریم بیایم فقط بی درکی انقد گریه کردم بع مادرم گفت ...

مگه اینطوری میشه؟شوهرت تو روت در میاد.. اگه دنبال خونه خریدن نو شهر شما هستن شما و همسرتون برید زودتر بگردین و براشون پیدا کنید که برن هرچه سریعتر. هر شب حرف پیدا کردن خونه رو پیش بکشین که بفهمن سختتونه..نمیدونم چه نیتی دارن احتمالا میخوان شما بری خونه پدرشوهرت بمونی اینا همین جا زندگی کنن وگرنه سه ماه موندن جایی و اینکه صاحبخونه هم هی بگه برین هیچ توجیهی نداره دارن مثل اسرائیل عمل میکنن. حواست رو جمع نکنی زندگیت از دستت رفته.کار اشتباهی میکنی میری خونه پدرشوهرت اونا همینو میخوان.بمونید خونتون صبح زود با صدای خودتون و ظرف ...نذارید راحت بخوابن تو و شوهرت با هم دعوا کنید سر چیزای بی خودی .شوهرت بهشون محل نده.ببخشید اینطوری گفتم ولی تنها راه نجات زندگیت همینه.اینطوری آبرو برات نمیمونه تو فامیل شوهرت.

حالا خوبه بنده خدا داره میاد مهمونی نه اینکه کلا بمونهخدا آدمو اسیر آدمای بد نکنهمن هی پیش خودم برای ...

دقیقا آدمایی مثل شمان که باعث مشکلاتن

زندگی خودتونو بکنین

دنبال محبت و توقع از دیگران هم نباشین

اگه هر کسی بچسبه به زندگی خودش این مشکلات هم پیش نمیاد

شما هنوز عروس و داماد نیومده داری داستان میسازی

وای به حال روزی که بیان

نگینو میخوای باید انگشتریشم بخوای

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

وا شوهرو میخوای مادرشو نمیخوای؟خب شوهرت بچه همون مادره وظیفففففففتونه نگهدارین مثلبقیه بچه هاشنوبتی ...

وظیفه پدر شوهرشه .

حاضرم شرط بببندم کسایی ک مادر شوهرشونو تر و خشک میکنن اگه مادر خودشون پدر خودشون بخواد بیاد خونشون بمونه شوهر میگه نه

در اصل تر و خشک کردن و نگهداری فقققققط وظیفه دختره .

نه عروس .