2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بهم زنگ زد گفت چن روز مادرشوهرتو ببر خونتون بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 23960 بازدید | 425 پست
منم خیلی اذیت شدم، تقریبا ۲۱ سالم بود ازدواج کردم، بعضی وقتها از شدت ناراحتی دچار مشکلات جسمی میشدم، ...

منم خیلی دلم میخاد مثل خانواده همسرم بشم ولی ذاتم فرق داره، خیلی به خودم و خانوادم بی احترامی کردن ولی من نمیتونم مث خودشون رفتار کنم و برا همین خییلی اذیت میشم

بنظرم بگو آنفولانزا گرفتیم البت دورازجونت

کاربری اول دست داداشم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم. علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ و عروس هلندی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر تاپیکات یه جورین کلا

همش جنجالی .همش چالش با خانواده شوهر

مگه شما چند روز پیش پربازدید نبودی؟ گفتی شوهرت بازور بردتت خونه ی مادرشوهرت واسه آشتی؟

بعد بلافاصله بعد آشتی مادرشوهر میخواد بیاد ۳ماه بمونه؟😐🤣🤣🤣🤣🤣

اصلا چی میگید کلا؟

این جور مادرشوهر های نکبت باعث سردی روابط پسرشون و عروسشون هم میشن،من خودم به خاطر رفتار مادرشوهرم و زبون نداشتن همسرم،از شوهرمم سرد شدم

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

اصلا قبول نکن اگر بیاربش دیگه عادت میکنه و وظیفت میشه

به هیچ عنوان نذار بیاد حتی اگر قراره ناراحت بشن و قهر پیش بیاد

یعنی چی این مسخره بازیا چه توقعهایی دارن از عروس

برادر شوهرت چکارست به تو بگه چکار کنی! شوهرت خودش مگه کجه که اون تصمیم میگیره براتون🫩

محلش نده بابا مهمون زوری مگه میشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اصلا کوتاه نیا

خودش خونه داره و شوهرش زندهس چرا باید تورو اذیت کنن توخونه خودت راحت نباشی

به برادرشوهرت میگفتی ببر خونه خودت نگه دار من نمیتونم

من مادرشوهرمتنهاس ۲۰ دقیقه مسافت داریم هفته ای یک شب میرم خونش میمونم یعنی نوبتی کردیم ولی اونو نمیارم خونم بد عادت بشه چون اخلاقش دستمه

✨❣️
چقدر تاپیکات یه جورین کلاهمش جنجالی .همش چالش با خانواده شوهرمگه شما چند روز پیش پربازدید نبودی؟ گفت ...

دوست عزیز من خودم تجربه کردم،برای اینکه پای مادرشوهرم رو از خونه ام ببرم،باهاش آشتی نمیکنم،میدونم آشتی کردن همانا و تلپ شدن مادرشوهر همانا،عطا و بر لقاش بخشیدم،شده با شوهرم قهر میکنم تا با مادرش آشتی نکنم

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

دوست عزیز من خودم تجربه کردم،برای اینکه پای مادرشوهرم رو از خونه ام ببرم،باهاش آشتی نمیکنم،میدونم آش ...

بخدا با توقعات بیجای خانواده شوهر همه عروسا عاصی شدن

کاش وقتی ادم ازدواج میکنه با یه خانواده بافرهنگ وصل کنه

✨❣️
چقدر تاپیکات یه جورین کلاهمش جنجالی .همش چالش با خانواده شوهرمگه شما چند روز پیش پربازدید نبودی؟ گفت ...

یه سریاله هرباریه قسمت جدیدشو اغازمیکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

[QUOTE=403347406]همیشه پدرشوهرم تنها بود بدبخت این زنه همیشه تنهاش میزاشت.خودش واسه خودش شام درست میکرد التماس زنش می ...[/QUعزیزم آخه شما چه حرف مشترکی دارین با مادر شوهر بزنین اگه یه روز دوروز بود اشکال نداشت اخه چند ماه آدم نمیتونه برا خودش آشپزی کنه چه برسه مادر شوهر درسته که بزرگتره احترامش واجبه ولی دیگه حق نداره اینقدر بمونه پیش سوهرش باید باشه چقدر پرروه حالا چند سالشه این مادرشوهر؟

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
دوسدارم فرار کنم یعنی غلط کردم ازدواج کردم اینا کی ان دیگه خدایی.

عزیزم اگه مادرشوهرت خواست بیاد یه زنگ بزن بهش یه چیزی بگو بهش بربخوره اون دو تا فحش بهت بده بعد بهونه ای بشه برای قهر راحت بشی.