2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بهم زنگ زد گفت چن روز مادرشوهرتو ببر خونتون بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 41804 بازدید | 425 پست
ای خدا فقط شوهرم بیارش.مادرشو خواهرش اینقدر بلا سر من اوردن.

اگر آوردش راحت و آسوده زندگی خودت رو بکن، مهمون بازی نکن، جلو شوهرت اخم و بی ادبی نکن که لج کنه،

یه برنامه هم بریز با یه بهانه ای سریع ببرید بزارید خونه خودش یا مثلا دخترش

مثلا برید گردش ولی برگشتنی بگو بریم به بابا سر بزنیم بعد که رفتید با شوخی بگو مامان حالا مهمونی بودی یه کم هم شوهرداری کن چند روز

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر آوردش راحت و آسوده زندگی خودت رو بکن، مهمون بازی نکن، جلو شوهرت اخم و بی ادبی نکن که لج کنه، یه ...

اگ ببرم گردش دیگ عمرا بره خونشون.

برادرشوهرم ب شوهرم گفت پدر مادرمو ببر بیرون دور بزنید.

برادرشوهرم زنگزده میگه تو با شوهرت فیلم نگاه کنید.🤢🤢🤢🤢🤢خب ب این چهههههههههاگ این کارو کنم مادرش ...

عزیزم بزار الان تو سن ۴۵ سالگی یه چیزی که بعد از سالها اذیت شدن یاد گرفتم بهت بگم،

به حرف دیگران اهمیت نده، دیگران رو انقدر برای خودت بزرگ نکن، خب پخش کنه که عروسم بیرونم کرد، به جهنم

ببین دختر تو زندگی فقط از خدا بترس، فقط کاری که خدا گفته حرامه انجام نده، کار برخلاف انسانیت و وجدان انسانی انجام نده، مردم آزاری نکن، حق الناس نکن، ظلم نکن، واجبات دینی رو انجام بده

و از بنده ی خدا و حرفها و کارهاش ترس نداشته باش

با سیاست و زرنگی کاری کن مورد ظلم قرار نگیری

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
دقیقا.حیف مسیر دوره وگرنه این ک میگی فکر خوبی بود

پس همسرتو بفرس هی بره خونه پدرومادرش هم یه نفس راحت میکشی و استراحت میکنی و هم اینکه اذیتم نمیشی اگه نگران پر کردن همسرتی که اونو تلفنی هم پر میکنن حداقل اینجوری اذیت نمیشی

عزیزم بزار الان تو سن ۴۵ سالگی یه چیزی که بعد از سالها اذیت شدن یاد گرفتم بهت بگم، به حرف دیگران اهم ...

دقیقا درستن حرفات.

امیدوارم هرجا ک هستین خوش باشین عشقم❤️💋

اگ ببرم گردش دیگ عمرا بره خونشون.برادرشوهرم ب شوهرم گفت پدر مادرمو ببر بیرون دور بزنید.

حالا یه بار سوار ماشین کنید با هم برید گردش جایی که خودت دوست داری به خودتم خوش بگذرون،

بعدش به شوهرت بگو مامان اینا رو ورداریم بریم شهر داداشت مسافرت، ما دو سه روز بمونیم ولی بزار مامانت اینا یه مدت باشند بعد داداشت خودش می آردشون خونه اینجوری آب و هواشون هم عوض میشه

حالا یه بار سوار ماشین کنید با هم برید گردش جایی که خودت دوست داری به خودتم خوش بگذرون، بعدش به شوهر ...

شوهرم نمیتونه مرخصی بگیره.خودمون حقوقمون کمه اگ مرخصی بگیره از حقوقش خیلی خیلی کم میکنن

ماشینمون هم خرابه واسه مسافرت ب درد نمیخوره.

دقیقا درستن حرفات.امیدوارم هرجا ک هستین خوش باشین عشقم❤️💋

منم خیلی اذیت شدم، تقریبا ۲۱ سالم بود ازدواج کردم، بعضی وقتها از شدت ناراحتی دچار مشکلات جسمی میشدم، بعد از چندین سال دیدم عه من دارم پیر و شکسته میشم و هیچی از زندگی نمیفهمم و اونا دارن روز به روز خوش تر میشن

با خودم گفتم اونا هم مثل من آدم هستن، پهلوان که نیستن بیان من و تیکه پاره کنن، همون زبونی که تو دهن اونا هست منم دارم، همون مغز و عقل و بهترش رو منم دارم،

مگه حرف اونا چه اهمیتی داره؟

شوهرم نمیتونه مرخصی بگیره.خودمون حقوقمون کمه اگ مرخصی بگیره از حقوقش خیلی خیلی کم میکننماشینمون هم خ ...

تو گوش شوهرت و مادرش بخون چرا داداش نمیاد چند روز مادر و پدر و ببره خونه خودش؟

ببین یه جور کن اگر دیگران برا تو برنامه میریزن تو هم واسه اونا برنامه بریز

منم خیلی اذیت شدم، تقریبا ۲۱ سالم بود ازدواج کردم، بعضی وقتها از شدت ناراحتی دچار مشکلات جسمی میشدم، ...

منم دقیقا مریض شدم.فشار عصبی. افسردگی.

حمله پانیک همه چی گرفتم همه چی.

اونا میدونن شوهرم هرچی بهش بگن قبول میکنه بخاطر همین اینجوری میکنن

عقد بودم رفتم خونشون.واسه ناهار رفته بودم ناهار ک خوردیم تموم شد.مادرشوهرم گفت خوبه بریم خونه پدرت و ...

همه مادرشوهرااا میان واسه گوه خوزی همشون خرابن

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

منم دقیقا مریض شدم.فشار عصبی. افسردگی. حمله پانیک همه چی گرفتم همه چی.اونا میدونن شوهرم هرچی بهش بگن ...

اینایی که میگی دقیقا سر منم اومده

راهش شجاعت و بی خیالی هست

زندگی زناشویی خودت رو حفظ کن، واسه شوهرت از احترام و محبت کم نگذار، ولی اصلا لازم نیست مطیع خانواده اش باشی و اصلا هم از حرف درست کردنشون نترس