2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بهم زنگ زد گفت چن روز مادرشوهرتو ببر خونتون بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 17461 بازدید | 412 پست
نمیدونم والا چشه.پدرمو در آوردن روزی ی خاسته ازم دارن اخرش خودمو میکشم راحت میشمنمیدونم چ شری گرفتم ...

اهمیت نده به حرفهاشون، جر و بحث نکن که دعوا بشه، فقط بشنو ولی عمل نکن، مگه قراره هرچی دیگران میگن شما انجام بدی؟ با شوهرت هم مطرح نکن

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

چقددرکت میکنم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی با خانواده شوهرم دوست بودم.دهنمو سرویس کرد مادرشوهرمیکسره میگفت باید زنگ بزنی دخترامدخترم سرما ...

میگفتی بنده خدا شاید خواب باشه مریض مگه نیست درست نیست من زنگ بزنم استراحت شاید میکنه من بهم نزنم.حالا بهتر ک شد باهاش احوالپرسی میکنم.

یروزی خودتم مادرشوهر میشیفکر کن مادر خودتهلطفا مهربون باشین

این شعارا خیلی دم دستی و مسخرس.مادرشوهر هیچ وقت مادر خود ادم نیست.ادم خودشم مادرشوهر شد باید شعور داشته باشه خونه عروسش نره

اهمیت نده به حرفهاشون، جر و بحث نکن که دعوا بشه، فقط بشنو ولی عمل نکن، مگه قراره هرچی دیگران میگن شم ...

برادرشوهرم بهش زنگ زده بود گفته بود برو دنبال مامان بیارش پیش خودت ب اونم گفته بود اینو.

شوهرمم گفت باشه بهش.

شوهرم هرچی خانوادش بهش بگن باید اجرا کنه.

هیچوقت حرفامو قبول نداش

دوسداره مادرش بره خونه اینو اون بخوابه

برادر شوهرت واسه زندگی خودش میتونه هر تصمیمی بگیره ولی بقیه نه اون گفته تو چرا انقدر خودتو معذب کردی عمل نکن دعوت کن بگو ناهار خونه ما دعوتید همین ولی شب موندن و فلان اصلا

فعلا هم دعوت نکن بذار از تماس برادر شوهرت یه مدت زیادی بگذره فکر نکنه حرفش باعث شده دعوت کنی

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

همیشه پدرشوهرم تنها بود بدبخت این زنه همیشه تنهاش میزاشت.خودش واسه خودش شام درست میکرد التماس زنش می ...

اگر شوهرت یا بقیه در این مورد بهت اصرار کردن بگو اصلا کار درستی نیست مامان، باباتون رو تنها بگذاره تو این سن و سال، خیلی خطرناکه

من یکی از دوستام مادرشوهرش با بچه هاش رفت سفر وقتی برگشتن خونه با بدن بی جان پدرشوهر مواجه شدن، دو سه روز بود سکته کرده بود فوت شده بود

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
میگفتی بنده خدا شاید خواب باشه مریض مگه نیست درست نیست من زنگ بزنم استراحت شاید میکنه من بهم نزنم.حا ...

دقیقا همینجوری میگفتم

بهش گفتم دوسندارم مزاحم کسی بشم

شاید کار دارن چرا هی باید زنگ بزنم.منم زنگ نمیزدم ب دختراش.

دخترش خب اصلا پاگشام نکرد

ولی کارا خودشون عیب نداره.

اینایی که تز میدن ببینم خودشون حاضرن چند روز مادر شوهر و پدر شوهر رو نگه دارن؟؟

مگه الکیه آدم دلش میخواد تو خونه خودش آرامش داشته باشه

خو خیلی دلشون میخواد یه روز بیان مهمونی

موندن واسه چی؟ وقتی خودشون خونه دارن و هر دو زنده هستن

اسی با شوهرت حرف بزن باهاشون صحبت کنه کنسل کنن

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers
برادرشوهرم بهش زنگ زده بود گفته بود برو دنبال مامان بیارش پیش خودت ب اونم گفته بود اینو.شوهرمم گفت ب ...

سخته برات میدونم حق داری، اگر واقعا مادرش رو آورد یه نهار که خوردین نزدیک غروب شام درست کن به شوهرت بگو بیا با مامانت بریم خونه شون اونجا دور هم شام بخوریم و بعد در اولین فرصت به مادرشوهرت بگو مامان چرا نمیری شهرستان خونه فلانی یه مدت بمونی اون پسرت حتما دلش برات تنگ شده

حتی به شوهرت بگو، بگو ما که با مامان اینا یه شهر هستیم همدیگه رو زود میبینیم ولی مادرت دلش واسه برادرت تنگ میشه

بلکه برادرشوهرت ادب شه

اینایی که تز میدن ببینم خودشون حاضرن چند روز مادر شوهر و پدر شوهر رو نگه دارن؟؟ مگه الکیه آدم دلش می ...

ای خدا فقط شوهرم بیارش.

مادرشو خواهرش اینقدر بلا سر من اوردن.

سخته برات میدونم حق داری، اگر واقعا مادرش رو آورد یه نهار که خوردین نزدیک غروب شام درست کن به شوهرت ...

برادرشوهرم زنگزده میگه تو با شوهرت فیلم نگاه کنید.🤢🤢🤢🤢🤢خب ب این چههههههههه

اگ این کارو کنم مادرشوهرم پخش میکنه عروسم بیرونم کرد

به همسرت بگو مرخصی بگیره برین دیدن برادرشوهرت به مادرشوهرت پیشنهاد بده چند روز بریم دیدن اون یکی پسرش که شهر دوره. بگو شهر دوره و دلتون هواشونو کرده بریم دیدنش که رفع دلتنگی دو طرفه هم بشه😃