2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بهم زنگ زد گفت چن روز مادرشوهرتو ببر خونتون بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 41812 بازدید | 425 پست
خب بیاد مهمونی چرا بیاد بمونه؟اگ پسرشو میخاست چرا وقتی اشتی بودیم بهش گفتم بیا خونمون گفت نمیام پله ...

نمیدونم والا ولی تو اینو حتما بهش بگو که من بیام چند روز بمونم اگه گفت بمون ادم خوبیه

💜تو تاپیکای مذهبی تگم کنید💜

واسه چی نمیاد شب نشینی؟ چرا موندن؟ من اصلا ساعت خوابم فرق میکنه شبا تا دیری خوابم حتی ناهار نمیخور ...

والله ماهم تو یه شهریم .ولی سال تا سال نمیان فقط میگن شما بیاین.اکثرا هم همینن .خیلی کم پیدا میشه بخوان رو سر عروس خراب شدن با وجود تو یه شهر بودن

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای توروخدا مادرشوهرااااااااا

بشینید سر زندگی خودتون

هی تلپ نشید خونه بچه ها

مثل مهمون سنگین برید و برگردید خونه خودتون که عزیز بمونید

انقدر سنگین باشید که منتتونو بکشن که شب بمونید خونشون ،نه اینکه فراری باشن ازتون

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

دعوتش کنم هم میمونه نمیره.

پرو پس دعوت نکن ، ما سالی یکبار دعوت می کنیم فقط شام ،تعارف الکی هم بزنیم خودشون نمی مونن مادر بزرگم ۲۰ سال تنها بود ی شب هم خونه عروسا نرفت می گفت خونه خودم راحتم تا فوت شد البته عروسا هر روز بهش سر می زدن ولی خودش مزاحم کسی نمی شد

نمیدونم والا ولی تو اینو حتما بهش بگو که من بیام چند روز بمونم اگه گفت بمون ادم خوبیه

برم بمونم ک پدرمو در بیاره؟؟؟

من واسه شب نشینی ۶ ماه یبار میرفتم کاری میکرد با گریه برمیگشتم خونه

مادرشوهر منم همش دلش میخواد بره خونه این و اون

تو خونه بند نمیشه

چه حوصله ای دارن بخدا🤮

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

والله ماهم تو یه شهریم .ولی سال تا سال نمیان فقط میگن شما بیاین.اکثرا هم همینن .خیلی کم پیدا میشه بخ ...

من گیر روانیا افتادم دیگ کشتنم.

نمیدونم چی از جونم میخان

از روز اول اینجوری بودن اینا.مادرشوهرم میومد خونه پدرم واسه صبحونه ناهار شام میموند.چی بهش میگفتیم؟بهش میگفتیم برو بیرون؟

هیچووووووقت مثل اینا ندیده بودم

برم بمونم ک پدرمو در بیاره؟؟؟من واسه شب نشینی ۶ ماه یبار میرفتم کاری میکرد با گریه برمیگشتم خونه

نه نمون که فقط بگو ببین چی میگه اگه خودش جای تو باشه قبول میکنه یا نه

💜تو تاپیکای مذهبی تگم کنید💜

اصن نمیدونن موضوع تاپیک چیه طرف چی داره میگه ققط حرف میزنن.

جون همدلیشون ضعیفه.نمیتونن رنج تورو از این حرکت متوجه بشن. ب دلایل مختلف مثلا مادرشوهرش ندارن یا مادرشوهرشون اینکارها نکرده و نمیکنه و یا عزیزانشون گرفتار چنین حرکتهایی از مادرشوهر نشدن ک از ناراحتی دردو دل پیششون کنن بدونن استارتر چی میگه عمیقا.

و اینکه یا کلا درک این موضوع براشون مبهمه.یا چون خودشونم چنین اخلاقی دارند. دوست دارند کارشون بنظر بقیه زشت نیاد.خارج از اینها نیست.

پرو پس دعوت نکن ، ما سالی یکبار دعوت می کنیم فقط شام ،تعارف الکی هم بزنیم خودشون نمی مونن مادر بزرگم ...

منم مادربزرگم یکبارررررر خونه کسی نرفت بخوابه.

۸۰ سالشه خودش کاراشو انجام میده شبا تنها میخوابه

من گیر روانیا افتادم دیگ کشتنم. نمیدونم چی از جونم میخان از روز اول اینجوری بودن اینا.مادرشوهرم می ...

پلاسن و بی فرهنگ دیگه

عوض هم نمیشن .بیش از حد احساس صمیمیت میکنن

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

جون همدلیشون ضعیفه.نمیتونن رنج تورو از این حرکت متوجه بشن. ب دلایل مختلف مثلا مادرشوهرش ندارن یا ماد ...

وقتی با خانواده شوهرم دوست بودم.

دهنمو سرویس کرد مادرشوهرم

یکسره میگفت باید زنگ بزنی دخترام

دخترم سرما خورده بهش زنگ بزن

اون یکی دخترمم بچش فلان شده زنگ بزن

کشتم کشتم.

من گیر روانیا افتادم دیگ کشتنم.نمیدونم چی از جونم میخاناز روز اول اینجوری بودن اینا.مادرشوهرم میومد ...

😶🌫️🤕🤒بهش بگو والا پسرت برات نگه داشتم ، برو خدا ت م شکر کن ، خودت کجای دلم بذارم ، بگو من راستش حوصله مهمون ندارم مادر خودمم دعوت نمی کنم

😶🌫️🤕🤒بهش بگو والا پسرت برات نگه داشتم ، برو خدا ت م شکر کن ، خودت کجای دلم بذارم ، بگو من راستش ...

دقیقا.

اینقدر دوسدارم بمیرم خسته شدم ازشون

دوسدارم فرار کنم از دست این خانواده.

خانواده من یکبار دردسری واسه شوهرم نداشتن