2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بهم زنگ زد گفت چن روز مادرشوهرتو ببر خونتون بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 41804 بازدید | 425 پست
خودتو بزن به اون راهزمینشم که برات فراهمه از قبلبه شوهرت بگو مننمیتونم تحمل کنم بهت رک میگم که نمیتو ...

دوسدارم فرار کنم یعنی غلط کردم ازدواج کردم اینا

کی ان دیگه خدایی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا اینا نمیشینن سر خونه زندگیشون

میدونی مقصر خودمونیم ،مثلا من آدم خجالتی بودم شوهرمم بیش از حد بچه ننه اوایل زیاد بها میاد بهشون ، تا از شهرستان میومدن ، شوهرم نمیزاشت برن خونه داداشاش ،فورا میگفت بیاید خونه ما .اوایل یک هفته میموندن،بعد کم کم اضافه شد تا یک ماه . جالبه برادر شوهرامم از خدا خواسته دیگه پدر مادرشون گردن نگرفتن ،تا اینکه یه روز جمع کردم که برم بچه هام کلی گریه کردن ، شوهرمم نزاشت برم ،گفت خدا جواب بدی هات میده 🤕۱۲ سال نوکریشون کردم بعد گفت خدا جوابا میده .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
حقشون همون قطع رابطه بوده

اره دیدی بخاطر همین نمیخاستم اشتی کنم میشناختمشون.بزاریشون تمام یخچال فریزرتو خالی میکنن میبرن.مادرشوهرم مدتی هرروز زنگ میزد ب شوهرم حقوقت چقده ؟

یبار ازم پرسید تو کدوم اتاق میخابید؟.چن تا کولر دارید؟.خاست بیاد بمونه

بعدشم مادرشوهرش خودش شوهرشو گردن نمیگیره این بیاد مادررو گردن بگیره؟ وقتی خودش خونه داره تو همون شهر ...

فضولی کردن تنها دلیلشونه.با یه مهمونی شام یا ناهار فضولیشون برآورده نمیشه.باید شب بمونن بدونن کی کجا میخوابه رو چی میخوابه با چه فاصله ای؟ ساعت چند میخوابید و .... کدوم وسیله از کجا درمیاری.وضعیتت چطوره؟ معمولا در روز و سب چند بار تلفنی حرف میزنی و با کیا و چ مدت و .... اگر فقط مهمانی شام باشه و بره بعدش خونه س که چیز زیادی دستگیریش نمیشه امان از پیرزنهای فضول مزاحم.