2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بهم زنگ زد گفت چن روز مادرشوهرتو ببر خونتون بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 33746 بازدید | 425 پست
پدرشوهرش زنده اس نوشته

اووه درسته بی دقت خوندم

پس منتفی شد

واقعا دلیلی نمی بینم بیاد خونه اینا چند روز بمونه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
وا شوهرو میخوای مادرشو نمیخوای؟خب شوهرت بچه همون مادره وظیفففففففتونه نگهدارین مثلبقیه بچه هاشنوبتی ...

شما میری لباس بخری فروشنده رو هم همراه لباس با خودت میبری خونه؟

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرم شب نمیاد بمونه با اینکه پدرم شبا سرکاره.میگم تو ی شهریم پدرشوهرمم زندس

نمیاد ک تا ابد بمونه

رفتارتو درک نمیکنم

پسر شما فرزند همون مادریه ک دلت نمیخواد بیاد خونه بچش!خودتم پس فردا مادر میشی اون فقط میخواد بیاد مهمانی خونت چند روز

نمیاد ک تا ابد بمونهرفتارتو درک نمیکنمپسر شما فرزند همون مادریه ک دلت نمیخواد بیاد خونه بچش!خودتم پس ...

اب در هاونگ کوبیدنه

اینجا یه عده تا نوک دماغشونو میتونن ببینن و درک درستی از خیلی ازمسائل ندارن

نمیاد ک تا ابد بمونهرفتارتو درک نمیکنمپسر شما فرزند همون مادریه ک دلت نمیخواد بیاد خونه بچش!خودتم پس ...

پسرشو ببره واسه خودش خو دیگه پدرمو در آوردن

مگه من مسئول اینا هم؟

میگم مادرم تنهاس شبا تو خونه نمیاد اینجا بمونه.بابام شبا سرکاره.مادرشوهرم دوسداره خونه نباشه میکه بقیه واسم بپزن.مگه من کلفتشم؟ خب بیاد مهمونی چرا میخاد بمونه؟

نمیدونم والا چشه.پدرمو در آوردن روزی ی خاسته ازم دارن اخرش خودمو میکشم راحت میشمنمیدونم چ شری گرفتم ...

سخته حق داری ولی چند بار سفت وایستا و نه بگو به شوهرت و شل نگیر دوبار ناراحت میشن بعد عادت میکنن

اب در هاونگ کوبیدنهاینجا یه عده تا نوک دماغشونو میتونن ببینن و درک درستی از خیلی ازمسائل ندارن

حالا خوبه بنده خدا داره میاد مهمونی نه اینکه کلا بمونه

خدا آدمو اسیر آدمای بد نکنه

من هی پیش خودم برای کمک و محبت ب عروس و دامادم فکر میکنم ذوق بعد هارو میکنم که بچهام بزرگ شن امثال اینارو ک میبینم میگم پولامو حمع کنم واسه پسر و دختر مردم ک تهش بشن اینا؟!

مریضی داره که گفته بمونه یا همینطوری خاستن ازش راحت بشن؟؟

بچه هاش همه ازدواج کردن.

فقط موندن خودشو پدرشوهرم.

میگه چون بچه هاش پیشش نیستن شب بیاد بخوابه چن ماه بمونه.تو ی شهرم هستیم

پدرشوهرمو اندازه سر سوزنی قبولش نداره