2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بهم زنگ زد گفت چن روز مادرشوهرتو ببر خونتون بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 41760 بازدید | 425 پست
ارهههه دقیقااا اصلا ی مدت توی سایت باشی ادمارو میشناسیاین همش میاد می بینه کی چی تاپیک زده سریع مثلش ...

من اصلا استارتر رو نمیشناسم

ولی قطعا کسی که تمام تاپیکاش شکایت از مادر خاله شوهر خاله همسر خانواده و پدررمادر همسر و برادر شوهره معلومه حق به جانب رفتار میکنه و اینطور وانمود میکنه تا بقیه هم بهش حق بدن

حالا خیلیا تو همین سایت جرات ندارن اعتراض کنن به شوهرشون که پدرشوهرمادرشوهر یه سال هم بیاد بمونه

بعد میان اینجا استارتر رو تحریک میکنن که به چه حقی و فلان

واقعا جالبه

من اصلا استارتر رو نمیشناسمولی قطعا کسی که تمام تاپیکاش شکایت از مادر خاله شوهر خاله همسر خانواده و ...

ی مدت توی سایت باشی شخصیت کاربرا دست ادم میاد

اره تاپیکاش اکثرا تنفره حتی نوشته از پدر ومادرمم متنفرم ولی خب اونا علایق خودشه اوکیه ومحترم

من میگم این خانم قشنگ میاد توی تاپیک بقیه بعد میره شبیه همون تاپیکو میزنه مثلا میگه مادرشوهرم ۳سال پیش این حرفو زد توروخدا بیاین نظر بدین..

خب زشته این داستان میدونی ملت حوصله ندارن وته این تاپیکا دعواست همیشه چرا تاپیک میزنی!؟

دو دیقه میایم نی نی سایت همش تنفر از مادرشوهر وشوهر و....اکثرشم این خانم میزنه

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پدرشوهرم همیشه التماسش میکنه نرو جایی بمون.بهش میگه از سرکار میام خستم چطور غذا درست کنمولی بهش محل ...

ایشون اگه مشکلی با شوهرش داره طلاق بگیره این چه وضع زندگیه واقعا؟؟؟ شوهر و خونه زندگی شو ول میکنه میره اینور و اون ور!!!! اگه تفاهم ندارن یا هر مشکل دیگه ای هست قرار نیست شما و دیگران جور زندگی اونها رو بکشید و بخواد دایما مزاحم آسایش شما یا دیگران باشه. یه شب دو شب نهایت سه روز بیاد مهمانی و محترمانه برگرده خوبه اما بخاد برای فرار از زندگی مشترکش دایم مزاحم اینو اون بشه این دیگه درست نیست!!

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

وااا به برادرشوهرت چه؟

من باشم میرینم دهنش دیگهبرا زندگیم تصمیم نگیره میگفتی ما نزدیکیم هر روز همو میبینیم آرزوش اینه بیاد ۱ ماه خونه شما بمونه بیا ببر

بعدم استرس نگیر به رو خودت نیار به شوهرتم نگو گفتم بگو اصن یادم نبود من که هر روز میبنمشون

چه میدونم به بهونه مهاجرت خو کو مهاجرت.میگن وام بگیریم بیایم فقط بی درکی انقد گریه کردم بع مادرم گفت ...

من فکر میکردم فقط مادرشوهرا بیملاحظهان نگو بعضی از مادرها بدترن،بهشون غیر مستقیم بگو که اول زندگی همسرم ناراضی و ناراحته

والا اون قدر گرونی هست که مهمون داری یکی دو روز بیشتر واقعا نمیشه،ملت تو خرج خودشون موندن چه برسه خرج پدرو مادر رو هم بدن،اونم اول زندگی که باید دست عروس داماد رو بگیرن تازه میان آویزون عروس داماد میشن

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

وا شوهرو میخوای مادرشو نمیخوای؟خب شوهرت بچه همون مادره وظیفففففففتونه نگهدارین مثلبقیه بچه هاشنوبتی ...

هییییچ وظیفه ای ندارن

تو دنیا هیچکس هیچ وظیفه ای نداره

فقط مرد وظیفش هست خرج زنش رو بده

و پدر و مادر وظیفشونه تا هجده سالگی خرج بچشون رو بدن

بعد از این هر کی هر مهربونی کنه لطف کرده

من اصلا استارتر رو نمیشناسمولی قطعا کسی که تمام تاپیکاش شکایت از مادر خاله شوهر خاله همسر خانواده و ...

دوسدارم راجب همه چیز تاپیک بزنم نظر بپرسم.

شما میتونی تاپیکات عین من نباشه مشکلی نیست

ی مدت توی سایت باشی شخصیت کاربرا دست ادم میاداره تاپیکاش اکثرا تنفره حتی نوشته از پدر ومادرمم متنفرم ...

من نمیتونم رودرو جواب کسیو بدم.

هرکی بم چیزی بگه خودخوری میکنم بهش فکر میکنم

چه توجیه احمقانهای یه گوشت در یکیش دروازه باشه چون برات وظیفه میشه مادر شوهر منم پنجاه و خورده ای سا ...

من روم نمیشه ب شوهرم بگم مادرتو ببر.

کاش خودشون عقل داشته باشن

خانم اصلا زیر بار نرو چرا چون برادر شوهر شما وظیفه نداره به شما بگه چیکار کن من که نمیدونم اگر بزرگت ...

فک میکنه چون از منو شوهرم ۵سال بزرگتره.

هرچی بهمون بگه باید بگیم باشه