2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بهم زنگ زد گفت چن روز مادرشوهرتو ببر خونتون بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 23960 بازدید | 425 پست
دختر مگه واسش خرج نکردن .از تو بته ها عمل اومده ؟ زحمت واسه بزرگ شدتش نکشیدن .همین خانواده شوهر اگه ...

آره دیگه مگه اطلاع نداری عروس چون یه زن هست بدهکاره به خانواده شوهر؟! دیگه خودش علایقش سلایقش روحیاتش کارها و اهداف شخصیش هیچی مهم نیست فقط باید خودش رو قربونی خانواده شوهر کنه که راضی باشن اخه اونا خرج کردن زحمت کشیدن برا خودشون بچه بزرگ کردن لطف کردن به عروس 😐 انقدر بدم میاد از این تفکرات منفعت طلبانه و طلبکارانه! بابا مگه عروس ضامن پر کردن اوقات فراغت مادرشوهره؟! ایشون در کمال صحت جسمی و عقلی توانایی بند شدن تو خونه خودش رو نداره و میره چند روز چند روز خونه بقیه می مونه کارش نرماله مخالفت عروس آنرماله؟ تازه میگن پسر رو میخوای باید مادرش رو هم بخوای آقا کی میخواهید قبول کنید ازدواج پیوند بین دو نفره نه پیوند عروس با خانواده شوهر! بقیه اش همش احترامه به خانواده ها که اونم باید متقابل باشه نه فقط وظیفه عروس!

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهش میکنم خوب بخون مطالبم رو اینهمه نوشتم تینا رو انجام بده بذار برن داداشت هم هس؟چند سالشه؟خوندی ...

ازون ور دلم میسوزه وجدانم راحت نیست با دل ناراحت برن.ازون ور خودمو میبینم ازون ور میدونم که حتما باید برن.دلم برا مامانم میسوزه حاضره اینجوری خورد بشه ولی برنگرده پیش مادر شوهرش خب منم باهاش زندگی کردم میدونمچقدر فشار داشته تو زندگیش.. ولی من گناهم تو این ازدواج ناجور مامانم هیچ کارم که بعد ازدواجمم دارم تاوان کار نکرده رو میدم

ازون ور دلم میسوزه وجدانم راحت نیست با دل ناراحت برن.ازون ور خودمو میبینم ازون ور میدونم که حتما بای ...

اونا باید وجدان داشته باشن نه شما..کارشون خیلی بده و هیچ توجیهی نداره فرض که شما شوهر نکرده بودی یا تو خونه مادر شوهرت بودی اونوقت تکلیف چی بود .چند سال زندگیشون همین بوده حالا یادشون اومد اونجا سخت بود.دلت واسه شوهرت بسوزه که اول زندگی اینطوری باید هم خرج و هم خجالت بکشه.مامانت انگار باهات رفابت داشته....

اگه این کار رو مادرشوهرت ایما میکردن میپذیرفتی؟؟؟

دیگه خودت میدونی عزیزم فقط گفتم که یوقت بعدا خدای نکرده حسرت نخوری

این خانم تا یه نفر تاپیک میزنه سریع یه مشابهشو میزنه که پربازدید بشه !!فقط یه سریارو میندازه به جون هم

مثلا یه جمله از ۳سال پیش مادرشوهرشو میگه یادگرفته اینا بازدید داره

ملت کم بدبختی دارن یه سری هام این شکلی ان

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

من خودم مادرم نگهداری بچه ها توسط پدر و مادر وظیفه هست چون خودشون به دنیاش آوردن اما نگهداری پدر و م ...

اتفاقا وظیفه ست

چطور موقع خریدن جهیزیه که قانونا برعهده مرد هست وظیفه خانواده عروسه

اینجور مواقع هم وظیفه پسر هست

مادر نمیتونه بره خونه داماد بمونه چون خرج اون خانواده با داماده شاید داماد راضی نباشه قلبا که مادر زنش بخواد بمونه تو خونه ش

ولی پسرشه و وظیفه داره مادرش۹ماه فقط توشکم نگهداریص کرده

تو این سایت یه عده بچه مدرسه ای و یه عده زخم خورده از خانواده شوهر دارن سعی میکنن بگن وظیفه ای نداره

زمان تقسیم ارث و میراث همه دندونهاشون گرده و مراقبن کسی سهمشون رو نخوره

درضمن استارتر این تاپیک تو عنوان گفته چند روز

وقتی کاربرا بهش گفتن چند روز به جایی برنمیخوره گفت چند ماه😁ایشون با تمام افراد خانواده شوهرش زاویه داره

پس قطعا خودش هم یه مشکلی داره

و به این درک نرسیده که زندگی مشترک و ازدواح فقط پذیرفتن یه شخص نیست باید با خانواده ای کنار بیایی

و یه عده نوجوون هم گفتن وا بیاد وسط اینا بخوابه)ببخشید(

ولی چه ربطی داره آخه الان هر خونه ای یه اتاق خواب داره

هر زن و شوهری هم بالاخره یه روز بچه دار میشن بچشون بزرگ میشه اونموقع چطور مدیریت میکنن

بله وظیفه هر فرزندیه نگهداری کنه

پسر بیشتر چون الان خرج و مخارج بالاست داماد ها شاید راضی نباشن

وا شوهرو میخوای مادرشو نمیخوای؟خب شوهرت بچه همون مادره وظیفففففففتونه نگهدارین مثلبقیه بچه هاشنوبتی ...

وظیففففففش نیست. لطفه

هیچکس در قبال بقیه مسئول نیست فقط لطف میکنه.

دستوری با کسی حرف نزن

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

من تا آخر تاپیک نخوندم

اونایی که میگن مادر شوهرته وظیفه و فلان در صورتی میشه اینو گفت که مریض باشه تنها باشه،نیاز داشته باشه و ضمنا همه بچه ها مشارکت کنن نه که بار رو دوش یه نفر باشه

بعدم استارتر وقتی شوهرت رو مادرش حساسه باید از در دیگه ای وارد بشی،یعنی نه که بگی من از حضور مادرت اذیتم،بهانه دیگه ای بیاری که شوهرت نگه داره به مادرم بی احترامی میکنه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وظیفه ست حالا شما آتیش نگیر عزیز

عزیزجان خب شماهایی که معتقدین وظیفست انجام بدین 🙂

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وظیفه عروسه که نگهداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پسر و دختراش بله وظیفه س ولی داماد و عروس لطفه

وظیفه عروس اصلا نیست...به نظرم که بگو خونه خودش باشه توبرو هر از گاهی سر بزن...من که توهمچین شرایطی خیلی معذب میشم...مخصوصا که مادرشوهر خودم هر چی ببینه میره اینور اونور میگه

طبقه بالا مادر شوهرمیم.شوهرم راحت نیست میدونی که...ازونور راس میگی از خداشونم میخوان.نمیدونی که تا م ...

اصلا باید کاری کنید زودتر برن پیگیر خونه خریدن تو شهر شما هم نباشن. ببخشید اینو میگم. ولی ایناکه اینقدر بیخیالن بعدن اگر نزدیک شما باشن هم دردسر میشه برات. اگه خونه از شوهرت نیست به مادرت بگو مادر شوهرم گفته ما اذیت میشیم با شلوغی و سرصدا باید سریع خونه را خالی کنید برید جای دیگه اجاره کنید و اینجا را سپرده به املاکی برای مستاجر. کولی بازی دربیار که نمیتونیم بریم جای دیگه.