2777
2789

بالأخره منم تصمیم قطعی گرفتم و امشب به یکی از دو تا خواستگار سنتی وفاداری که چند سالی به پام نشسته بودن جواب مثبت دادم. چیزی به عقدم نمونده. متأهل ها لطفا نفری یه جمله کوتاه هم که شده از تجربه زندگی و شوهرداری بگید که بدونم از همین اول اول چطور باید شروع کنم؟

لطفا درباره خانواده شوهر چیزی نگید. خانواده ها هر دو طرف خداروشکر مشکلی نداریم. من با خیال راحت به اینا بله گفتم. هرگز قرار نیست با کسی زندگی کنم یا کسی توی کارم دخالتی کنه. سطح ارتباط هم خیلی متفاوته خداروشکر. از هیچ نظر مشکلی نداریم. مشکل من ارتباط و پیوند دلی و قلبی خود زن و شوهره دوستان. اگر قرار باشه یک جمله فقط یک جمله درباره ی شروع زندگی با شریک زندگی بگید اون چیه؟

همین که گفتی از خونواده نگید و قرار نیست با اونا زندگی کنم یعنی هنوز خیلی ناپخته ای ...اتفاقا همه چی خونوادش و شما فقط قراره با اونا تا آخر عمرت زندگی کنی.

پشت من خدا بوده همیشه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که گفتی از خونواده نگید و قرار نیست با اونا زندگی کنم یعنی هنوز خیلی ناپخته ای ...اتفاقا همه چی ...

به هر حال معیار من ارتباط شخصی خودم و شریک زندگیمه عزیزم. اون اصلا یه بحث جداییه.

به هر حال معیار من ارتباط شخصی خودم و شریک زندگیمه عزیزم. اون اصلا یه بحث جداییه.

اتفاقا بسیار زیاد تو ارتباط شخصی خودت و شریک زندگیت تاثیر گذاره این موضوع

پشت من خدا بوده همیشه ...

اتفاقا بسیار زیاد تو ارتباط شخصی خودت و شریک زندگیت تاثیر گذاره این موضوع

باشه شما هم اگر دوست داری اون چیزی رو که دوست داری توصیه کن. اینجا آزاده دیگه خودم نظر خواستم. ممنونت هم هستم

هرچی میخاستیم بگیم وگفتی نگیممبارک باشه خودت بلدی ماشالابگوما یاد بگیریم😄

آره اینجا فکر کنم بیشتر خانم ها به جای تمرکز ارتباط با شوهر روی ارتباط با خانواده شوهر تمرکز دارن. ولی هندل کردن ارتباط با شوهر به نظر من به آسونی هندل کردن ارتباط با خونواده شوهر نیست

این جمله که مهم خود طرف نه خانواده اش از بیخ اشتباه چون تو فرهنگ ازدواج ما ایرانی ها ازدواج فقط دو نفر باهم نیستن ازدواج تو ایران یعنی وصلت دو تا خانواده باهم نه دو نفر باهم

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

آره اینجا فکر کنم بیشتر خانم ها به جای تمرکز ارتباط با شوهر روی ارتباط با خانواده شوهر تمرکز دارن. و ...

درسته نظرت وهمچنین محترم ولی رابطه ی با همسر دقیقا مرتبط با ارتباط خانوادگی هست

هر مشکلی توی خانواده ها زندگی روتحت تاثیر قرار میده

خوشبخت باشی

قبل ازدواج چشماتو باز کن بعد ازدواج چشماتو ببند

گذشت تو زندگی خیلی مهمه

هرجا حس لجبازی اومد سراغت بدون داری ستونهای خونه ای رو خراب میکنی ک خودت زیر سقفش ایستادی

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴