2777
2789

چند ساله کمر دردم ی مدت پرگابالین خوردم خوب شد دوباره برگشت دست چپم بی حسه و شل انگار پنبه دورشه به چشمم فشار میاد از دست مادرم خیلی حرص میخورم خیلی فشار عصبی روم بود چیکار کنم چرا اینجوری شدم درمانش چیه

دکتر برو دکتر خوب

بی حسی دست بیشتر به گردن مربوطه

پیلاتس برو اگه بهتر شدی ادامه بده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

منم همینارا دارم ...دارو نخور که بی فایدس منم این راه هارو رفتم ...تا میتونی حرص نخور و بیخیال باش و چیزای گرم و مقوی بخور .. من ۲۶سالمه نه زانو دارم نه دست نه کمر دیسک کمرم دارم ..منم همش گریه میکنم میگم نکنه ام اس دارم ..دارو هم فایده نداره یمدت بعد تنت عادت میکنه باز همونی .درمانت که نمیکنه بدتر معتادت میکنه چون مسکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینارا دارم ...دارو نخور که بی فایدس منم این راه هارو رفتم ...تا میتونی حرص نخور و بیخیال باش و ...

یعنی ام اس نیست؟واقعا علایم منو داری ببین همیشگیه کمردردم خوب نشده همیشه دارم درد میکشم تو هم همینی؟

نود درصدش مال سردی و اعصاب هست ..مغزتو گرم نگه دار ..من همیشه این استخونام یخه برا همین درد هم دارم

اره اعصابم خیلی ضعیفه چیکار کنم سردی هم هست اخه چند ساله خوب نشدم چیکار کنم خوب شم خوب بشم هر روز دعات میکنم

تاثیز داره؟ستون فقراتم درد میکنه

عالیه ..اگه که هرشب این کار رو بکنی حتی درمان هم میشی متاسفانه من اراده ندارم هفته ای یبار ک خیلی درد بیاد سراغم اینکار کنم ولی برا من نتیجه ش عالیه خیلی قرار میشم

عالیه ..اگه که هرشب این کار رو بکنی حتی درمان هم میشی متاسفانه من اراده ندارم هفته ای یبار ک خیلی در ...

حتی اعصابم باشه سباهدونه تاثیر نداره ک داره؟اعصابم ضعیفه دستم درد میکنه بی حسه