2777
2789

باهم ازدواج کنیم!!!! خداشاهده من دارم ازدوری شوهرم سکته میکنم طرف پاشده تواینستا اومده میگ زنم بهم خیانت میکنه داریم جدامیشیم توحیفی من یکی مث توروسرتاپاش طلا میگیرم! خدایا چراشوهرم منوتواین شرایط گداشته هرکسی بیادسمتم چندماه درگیردادگاهیم چقدرتلاشم کردم برابرگشتش دلم براش تنگ شده دلم نمیادنفرینش کنم فقط بخاطر عدابی ک داد بامهریه تحت فشارش گداشتم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرارابطه ها اینقدر بی چهارچوب وبی دروپیکر شده خدایا چرا راحت هموکنارمیزارن معزم داره سوت میکشه!!! دارم میگم یعنی شوهرمن داره ب کی اینارومیگ

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

جدی نگیر از کجا میدونی از طرف شوهرت نباشه

ن کامل همه چیشون میدونم طرف فامیل نزدیک میدونم جریان زنشو ولی من هرگز اینکارونمیکنم

چرا طلاق میگیری

نمیخوام طلاق بگیرم میگ نمیخوام ادامه بدیم توخوشیامو میگیریبخاطر رفیق بازی بی مسئولیتی موادش ک بخاطر دوستاش درگیرش شد

اون طرف کیه؟؟؟حالا این وسط چرا شما رو نفرین کنیم؟؟؟

چون خیلیا الان میگن حتما من مقصرم این اومده سمتم

جدی نگیر از کجا میدونی از طرف شوهرت نباشه

واااا خب یه غریبه از کجا میدونه می داره طلاق میگیره ؟؟

حتما میشناسه استارتر و که پیام داده و از اقوامه وگرنه غریبه بود که استارتر هم میفهمید از طرف همسرشه

اسم طلاق میاد روی هر کسیگربه های نر تو خیابونم بهش نظر میکنن

اینقدرگریه کردم خدایا چراشوهرم نمیاد مث ادم زندگی کنیم 😔من همه جوره باهاش کناراومدم

مواظب باش از طرف همسرت نباشه

ن عزیزم میشناسم طرف روفامیل شوهریکی ازدخترای فامیل