yalda001 مدیر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1273 عنوان ماهی هفت تومن حقوق بنظرتون کمه | مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 71 پست بنظر خودم خیلی کمه دستیار مشاورمالبته هنوز از طریق رشته خودم وارد بازار کار نشدم ایشالا چهارسال دیگه دیروز | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماشمالوjn عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 736 اره عزیزم موفق باشی گلم🤍 یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
yalda001 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1273 موفق باشی گلم🤍 همچنین عزیزممن عاشق رشته روانشناسی هسم😍
ماشمالوjn عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 736 همچنین عزیزممن عاشق رشته روانشناسی هسم😍 منم رشتم روانشناسیه خیلی علاقه دارم ایشالا به امید خدا تو برنامم هست مطب بزنم ولی کو تا ارشد هنوز اول راهم😍استارتر حالا اونی که بهت آموزش میده عاشقت نشه صلوات😂 یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
yalda001 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1273 منم رشتم روانشناسیه خیلی علاقه دارم ایشالا به امید خدا تو برنامم هست مطب بزنم ولی کو تا ارشد هنوز او ... ایشالا مطبت روهم میزنینه گلم عاشق نمیشه من تنها نیستم نیروهای دیگه هم دارن😂
ماشمالوjn عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 736 ایشالا مطبت روهم میزنینه گلم عاشق نمیشه من تنها نیستم نیروهای دیگه هم دارن😂 قربونت عزیزدلم ایشالا موفقیت همه جوونا 🤍شایدم تو رابطه هست اینجور ادما زرنگن لو نمیدن😂 یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
yalda001 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1273 قربونت عزیزدلم ایشالا موفقیت همه جوونا 🤍شایدم تو رابطه هست اینجور ادما زرنگن لو نمیدن😂 منکه برام فرقی نداره اصلا تو فاز پسر نیسم😂
ماشمالوjn عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 736 منکه برام فرقی نداره اصلا تو فاز پسر نیسم😂 جدی؟یعنی کراش نیستی روش؟حسم گفت هستی😂 یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
yalda001 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1273 جدی؟یعنی کراش نیستی روش؟حسم گفت هستی😂 نه بابا اصلا برام مهم نیست کلا تو این فازا نیستم
ماشمالوjn عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 736 نه بابا اصلا برام مهم نیست کلا تو این فازا نیستم دمت گرم ایولا داری به موفقبتت بچسب 😍 یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭