2777
2789
عنوان

تعداد مهریه باید چند تا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 94 پست

شماکه آقایین اول بگین حاضرین حق طلاق ، حق خروج ازکشور ، و اینکه بعدازدواج هرچی بدست اوردین حالا نصف نصف هم نباشه همون یه دنگ به نام خانم بزنین یا مثلا ماشینتون رو به نام خانمتون بزنین، کاری هم به شاغل یاخانه دار بودنشم نداشته باشین بالاخره یامستقیم یاغیر مستقیم اونم تو درآمدخانواده سهیمه....

اینم میشه امیدوار باشین

انشالله

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماکه آقایین اول بگین حاضرین حق طلاق ، حق خروج ازکشور ، و اینکه بعدازدواج هرچی بدست اوردین حالا نصف ...

ماشینو میزنم

به شرط اینکه سوارش نشه

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

خونه چی؟نمیدونم الان ک مجردین خونه دارین یانه؟

اونم میزنم

اونم به شرط اینکه خودم تنها تو خونه زندگی کنم

چرا سوار نشه

چون من رو ماشینم حساسم

میکوبش به اینور اونور

چون من رو ماشینم حساسم میکوبش به اینور اونور

😐😂برا خودش تنها ماشین بخر

ولی ما آشنا داریم دخترش ۵ تا سکه مهریه زده

حالا نمیدونم کارش اشتباهه یا نه

تازه خونه هم داده بهشون 😐

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

😐😂برا خودش تنها ماشین بخرولی ما آشنا داریم دخترش ۵ تا سکه مهریه زده حالا نمیدونم کارش اشتباهه یا ن ...

واقعا؟

دختر دیگه ای ندارن؟😐

فکرکنم اول باید شما سلامت روان داشته باشین بعد فکرازدواج کنین...

داشتم شوخی میکردم

ببخشید