2777
2789
عنوان

تعداد مهریه باید چند تا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید شما تو بالا پایینا نذاری زندگیت بهم بخورهپسری که زن نگرفته داره به طلاق فک میکنه پس خودشم قب ...

شاید من اخلاق داشته باشم طرف مقابلم بی اخلاق باشه

شاید من از دست اون فرار کردم

بازم از الان به فکر مهریه باشم

نه اینکه وقتی کار از کار گذشت

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

راستی شما تو یه تاپیک گفتی نمیخوام ازدواج کنم بازم نظرتون تغییر کرد😂

الانم میگم ازدواج نمیکنم

من سرکار انگشتم قطع شد

دستام همه سوختن همش جای سوختگیه

پولی که اینجوری جمع کردم رو اصلا دوست ندارم از دست بدم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

عزیز اونا از بس چاپیدن خواهر مادرشون نیازی ندارن و اینکه شاید منو شما عین خیالمون نیس ولی فک کن یه ...

نههه همه شرایط این قانونو با دقت نخوندی در صورتی که شوهر اموال داشته باشه شما ۱۱۰ تارم میتونی ازش بگیری چطوری توقیف میکنی میره مزایده اموالش برداشت میکنی اگه نداشته باشه چیزی ۱۴ تا میشه مهریه، مهریه اگه ۱۱۴ تا هم میموند همون خانوم با سالی یدونه هم آواره کوچه خیابونا بود همین ۱۴ تا رو هم اونقد اعسار میزنه آقا که ندارم ۲۰ ۳۰ سال طول میکشه تا کامل بده

شوهر اون خانمی که میگی فوت هم کنه انشالله هم همینه میتونه برداره از اموال همه ی مهریشو

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
الانم میگم ازدواج نمیکنم من سرکار انگشتم قطع شد دستام همه سوختن همش جای سوختگیهپولی که اینجوری جمع ک ...

ای وای چه بد😢 شما حق داری اینجوری فکر کنی چون اون پول رو با اسیب و سختی بدست اوردی اما اگه دیدی واقعا طرفت ادم خوبیه ازدواج کن چون ارزششو داره

💜تو تاپیکای مذهبی تگم کنید💜

قانون برای همه استفردا برادر شما پسر شما میخان ازدواج کنن مهریه برای اونام هست کلا هر کاری کنیم تف س ...

هر دو جنسیت گرفتارن والا

کاش تو کشور بهتری بدنیا میومدیم حق و حقوق برابر منصفانه و منطقی

نههه همه شرایط این قانونو با دقت نخوندی در صورتی که شوهر اموال داشته باشه شما ۱۱۰ تارم میتونی ازش بگ ...

توی اینستا یه خانوم مسن و پیری بود اواره دادگاه بیچاره با عصا پله های دادگاه رو بالا پایین میرفت تهش رای دادگاه تخلیه منزل شوهر و صرفا مهریه کمی که داشت با یک هشتم دارایی که همون خونه بود که پسرش براش پرداخت کزد و از خونه شوهره متاسفانه پرت شد بیرون .. قانون مهریه کاملا اشتباهه و نیاز به اصلاح اساسی داره که انجام نمیشه مثلا خانومه فوت کنه خونواده زنه مهریه دخترشونو میتونن بگیرن صرفا با تصویب ۱۴ تا سکه هیچ مشکلی نه رفع و نه حل نمیشه

خب میگم یه خواستگار بود میگفت نه مهریه باشه نه جهیزیه

چی بگم من باشم همچین کیسایی خونه راه نمیدم اینا فکر همه جارو کردن خطرناکن از نظر من اینا

پس مشاوره قبل ازدواج رو برای چی گذاشتن؟؟ برای اینه اگه دیدی طرفت ادم خوبیه ازدواج کنی دیگه

همه اولش آدم خوبی ان

چه مرد چه زن

برای خودم اتفاق افتاده

یه نفر داشت باهام ازدواج میکرد

چند روز قبل از خواستگاری بهم گفت حسی بهت ندارم به اجبار دارم باهات ازدواج میکنم

منم زدم زیر همه چی

منم گفتم حوصله دادگاه و پاسگاه رفتن و مهریه دادن رو ندارم

اگه منو دوست نداری همین الان بهم بگو

هنوز که هنوزه پیامش تو گوشیم هست

انشالله همیشه تنش سلامت باشه

همیشه واسش دعا میکنم میگم خدا کنه دست به خاک میزنه طلا بشه نجاتم داد

همه اولش آدم خوبی ان چه مرد چه زن برای خودم اتفاق افتادهیه نفر داشت باهام ازدواج میکرد چند روز قبل ا ...

اره درست میگی ولی من شنیدم مشاور ها یسری تست روانشناسی از طرفین میگیرن و متوجه میشن اگه ایرادی داشته باشه علاوه بر این شما میتونی چند ماه یا یکسال صیغه باشی تا طرف بیشتر بشناسیش بعدش عقد کنید

💜تو تاپیکای مذهبی تگم کنید💜

شاید من اخلاق داشته باشم طرف مقابلم بی اخلاق باشهشاید من از دست اون فرار کردمبازم از الان به فکر مهر ...

😂 بله درست

از من به شما نصیحت تو دوران نامزدی حواست خیلی جمع کن رفتاری دیدی که خط قرمزت بود دیدی طرف هم سطح خانوادت نیست و تحمل اداهاشو نداری فک نکن زور بگی درست میشه ها نه بدتر میشه فقط فرار کن نکنی بحث مالیش نه روحی داغون میشه آدم

اختلاف ها از همون اول مشخص میشه میفهمیما ولی خودمونو میزنیم به نفهمی اشتباهی که خودم کردم که کاش خاک تو سرم میشد اون روزا

اره درست میگی ولی من شنیدم مشاور ها یسری تست روانشناسی از طرفین میگیرن و متوجه میشن اگه ایرادی داشته ...

الان اونقدر که طلاق هست ازدواج نیست

تو اقوام خودمون ۴ ۵ تا هست

بنظرم اگه مرد یا زن

اگه یکیشون خوب باشه کارشون به طلاق نمیرسه

دو طرف بدن که کارشون به طلاق میرسه

فقط این وسط مال و اموال مرد میره

توی اینستا یه خانوم مسن و پیری بود اواره دادگاه بیچاره با عصا پله های دادگاه رو بالا پایین میرفت ته ...

اینجا دیگه پسرش خراب بوده همشم تقصیر قانون نیست

خدا مردای خوبو حفظ کنه انشالله ولی اینجا شوهر کسی فوت کرد بچه ها اموالشو میزارن بمونه تا مادرشون استفاده کنه دست نمیزنن

پسره باید مادرشو حمایت میکرد نه اینطوری 😑