شما برای داداشتون بخواید زن بگیرید چند تا قبول میکنید؟
❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم
بستگی به توافق طرفین دارهما خانوادگی رسم داریم هزارتادر این شرایط ۱۱۴تا خوبه به نظرم
الان سکه شده ۱۳۰ ملیون
۱۱۴ تا زیاد نیست؟
❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم
مجلس تصویب کزده بقیشه شونم تایید میکنن اینا مشکلشون ۵۰ ساله زن جماعته از مو گرفته تا کمترین حق و حقو ...
دیگه بعضی ها کاسبی میکردن
طرف امروز خطبه عقدش جاری میشد
فردا خطبه طلاقش
ما بوده و دیدیم
بنظرم مرد یا زنی که بخوان در کنار هم زندگی کنن مهریه براشون فقط یه عدده
آره کمه شما که قرار نیست انشالله هیچوقت به کارت بیاد چه بهتر بیشتر بزاری
از کجا معلومه به کار کی میاد
به کار کی نمیاد
زندگی کلی بالا پایین داره
خب به درک فک میکنی کدوم زنی تونسته حداقل ۵ تاشو بگیره؟ اکثریت میبخشن به اندازه کافی هم فساد حاکمه مه ...
عزیز اونا از بس چاپیدن خواهر مادرشون نیازی ندارن و اینکه شاید منو شما عین خیالمون نیس ولی فک کن یه زن میانسال با ۱۴ تا مهریه اونم قسطی کجا زندگی کنه؟؟؟ نه خونه پدری داره که بره اونجا نه اینکه با معریه قسطی جایی خونه اجاره میدن و اون زن بیچاره اینهمه سال صرفا از حقوق انسانیش که شامل کار کردن هم بوده به سبب ازدواج دور مونده و بچه زاییده و بزرگ کرده و سلامتیشم اینهمه سال خونه شوهر گذاشته تهش خدای نکرده شوهر فوت کنه با ۱۴ تا سکه و یک هشتم دارایی میندازنش بیرون درحالیکه همین زن نمورده نپوشیده تلاش کرده تا شوهرش خونه دار بشه ولی سهم وراث دیگه میشه.
خب به درک فک میکنی کدوم زنی تونسته حداقل ۵ تاشو بگیره؟ اکثریت میبخشن به اندازه کافی هم فساد حاکمه مه ...
قانون برای همه است
فردا برادر شما
پسر شما
میخان ازدواج کنن
مهریه برای اونام هست
کلا هر کاری کنیم تف سر بالاست