شما برای داداشتون بخواید زن بگیرید چند تا قبول میکنید؟
❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم
😂 بله درستاز من به شما نصیحت تو دوران نامزدی حواست خیلی جمع کن رفتاری دیدی که خط قرمزت بود دیدی طرف ...
دور از جون شما
انشالله شما هم هر مشکلی دارین حل میشه
انشالله خدا همه رو عاقبت بخیر کنه از جمله شما
❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نه اینطور نیست از نظر من اگه یکیشونم بد باشه بلاخره باعث از بین رفتن اون رابطه میشه چون اونی که خوبه ...
آره والا اینم هست
آخه یکی نیست به من بگه
تو که پول آرایشگاه رفتنم نداری
نشستی داری برای مهریه چک و چونه میزنی😂😂
اصلا کی به تو زن میده برو بگیر بخواب😂😂😂😂
داداش ۱۴ تا شده فقط حواست باشه از چه خونواده ای با چه اخلاقی دختر میگیری
ببشتر از ۱۴ تا حکم زندان نمیگیره، ولی مثلا طرف ۵۰۰ تا سکه مهریشه، شوهرش یه سری اموال و ملک داره، به جز یه خونه و یه ماشین و یه محل کسب اگر کاسبه، بقیه رو میدن خانم
دیگه بعضی ها کاسبی میکردنطرف امروز خطبه عقدش جاری میشد فردا خطبه طلاقشما بوده و دیدیم بنظرم مرد یا ز ...
شما همه حق و حقوق همسرت (حق طلاق و مسکن و ...) رو بهش بده، اگر روزی جدا شدین هم تنصیف اموال انجام بدین (همه اموالی که بعد ازدواج به دست اومده، نصف میشه بین زن و شوهر)، مهریه نمیخواد بدی
نمیشه هم زن هیچ حق و حقوقی نداشته باشه، هم سالی یه سکه رو زیاد ببینن براش
ببشتر از ۱۴ تا حکم زندان نمیگیره، ولی مثلا طرف ۵۰۰ تا سکه مهریشه، شوهرش یه سری اموال و ملک داره، به ...
بعد میگن چرا طرف زن نمیگیره
یه شبه از عرش میرسی به فرش
شما همه حق و حقوق همسرت (حق طلاق و مسکن و ...) رو بهش بده، اگر روزی جدا شدین هم تنصیف اموال انجام بد ...
اگه حق طلاق داشته باشه
یهو خودش همینجوری بره طلاق بگیره چی؟
بازم نصف میشه؟
بهش بگو مجرد باش و پادشاهی کن😎😎مثل من😎😎من الان تو خونه مون پادشاهم😎😂😂
همینو بهش میگم ، میگم الان راحتی مسئولیت نداری ولی میگه شده 27 سالم هم سنام همه ازدواج کردن و از تنهایی خسته شدم همدم ندارم و این حرفا بیچاره حقم داره اهل رل اینام نیست اخه
کسی که چنین اموالی داره احتمالا سن کمی نداره و مدت زیادی از زندگی مشترکش گذشته، و اون اموال سهم زنش ...
نه معلوم نمیکنه
شاید طرف تو ۴۰ ۴۵ ۵۰ سالگی ازدواج کرده
شاید باباش بهش داده بعد ازدواج کرده
من پسر خاله ام ۸ ماه از خودم کوچیک تره
تولیدی جوراب داره
ماشین داره
همشم مال باباشه
متولد ۷۸
اینجا دیگه پسرش خراب بوده همشم تقصیر قانون نیستخدا مردای خوبو حفظ کنه انشالله ولی اینجا شوهر کسی فوت ...
متاسفانه وقتی قانون حمایت نکنه یه سری بچه های خودخواه هم هستن که صرفا پیشرفت و رفاه خودشون براشون مهمه تا مادر پیر و مسن. خیلیا هستن بعد فوت پدر متاسفانه انحصار وراثت میکنن و میگن مادره بره یه خونه کوچکتر یا بره اجاره نشینی مام به پول نیاز داریم
از اونورم یه خانومه فوت کرده بود پدرمادرم نداشت خواهربرادرم نداشت پسرعموی زنش دادخواست مهریه زده بود بعنوان وارث و مهریه دخترعموشو از شوهره میگرفت کو تا این قوانین اشتباه اصلاح بشن.