2777
2789

ی خانوم چهل ساله تو بخشمون بستری شده ایدز داره

ولی انقدر لاغره و بدنش ضعیف شده ک داره می میره

بعد این خانوم سرگذشتش ب این صورت بوده ک شوهرش بعد از بچه ی اول با ی زن خراب می پره و ایدز میگیره از بیماری خبر نداشته ب خانوم خودش منتقل میکنه و در عین حال از طریق بارداری ب بچه ی دوم و سوم خانواده هم منتقل میشه

خود پدر ده پیش به خاطر ایدز فوت میکنه

خانومش هم همین امروز و فردا س فوت کنه

می مونه سه تا بچه آواره

از این سه تا بچه فقط پسر بزرگ ایدز نداره و پسر کوچیک و خواهر کوچیک ک فقط ۱۳ سالشع ایدز گرفتن....

خواستم بگم تو رو خدا مواظب باشید سر غفلت ی مرد ی ی خانواده تباه شد زندگی خودش و خانومش و بچه هاش رو تباه کرد....بچه ها رو می بینم میگرن آتیش میگیره...دختر ۱۳ ساله تو الآن باید پا درس و مشق باشی ولی افسرده ی گوشه نشسته غم عالم تو چشاشه.....تو رو خدا مواظب باشید

ما کادر درمان وظیفمونه رو برا اینجور مریضا انجام میدیم ولی همیشه پیشگیری بهتر از درمان....

خدا میدونه اون مادر چی بهش گذشته این سال ها....بی پولی و مریضی و بار روانی و....

دختر بچه میگفت مامان بزرگ های دو طرف ما رو نمی زارن بریم خونه شون

داداش بزرگم با کلی کار اونیکه ی خونه اجاره کنه برامون ....

امروز واقعا حالم گرفته شد

کاش سرگذشتشون رو نمیفمیدم😔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین شهرهای دورو برم پره از مردایی که خیانت کردن رابطه داشتن

حالا بیا به خانمهاشون بفهمون ممکنه هر بیماری گرفته باشن شوهراشون .

مگه قبول میکنن جدا شن ؟ شرایط جدا شدن هم دارن . میان برای طلاق

اما از فرط حسادت که بقیه خوشحال نشن برمیگردن سر خونه زندگیاشون .طلاق نمیگیرن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اون مرد جاش ته جهنمه

اگه غیر این باشه خدا واقع ازت نا امید میشم 💔

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

ما هم سر عوضی بازی یه فامیل زن طفلیش هپاتیت گرفته نمیدونی چه زنی خوشگلیه طفلی میگن کبدش کار نمیکنه دیگه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ن عزیزم راهی نیست ک کامل خوب بشن فقط با دارو میشه کنترل کرد

علایم اولیش چیه ؟

من خیلی عفونت واژ..ی..نال میگیرم میترسم واقعا

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀