2777
2789

خونه مادر شوهرم روستاس ما گاهن میریم هربار رفتم یکی اذیتم میکنه

مثلا میخابم صدا پچ پچ میاد یا اسممو صدا میزنن فک میکنم شوهرمه بیدار میشم شوهرم خابه فقط روستا خونشون اینجوریم خونه خودم نیستم یبارم نیمه شب بیدار شدم دیدم ی پیرمرد پشت پنجره بود کلی بسمه الله بسمه چشام بستم میگم فقططط روستا خونه اونا اونجوریه حالا یلدا شوهرم میگ بریم روستا😥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی اون خونه؟یعنی چی؟

عمار مکان

اجنه ساکن اون خونه

تو خونه ی همه ی ماها هستن، در واقع صابخونه اونان اونا هزار سال بیشتر شاید ساکن این قطعه از زمین باشن

خوبو بد دارن

خوباش برکت میارن تو خونه کمکمون میکنن حتی

بدا اذیت میکنن

عمار مکاناجنه ساکن اون خونهتو خونه ی همه ی ماها هستن، در واقع صابخونه اونان اونا هزار سال بیشتر شاید ...

بعضی خونه هارو میدونم واقعا هست اما بعضی جاها چیزی حس نمیکنم اصلا مثلا خونه قبلی خودمون من چندین بار دیده بودم اما خونه جدید اصلا هیچی ندیدم یعنی حتی خونه جدیدمون هم که تازه سازه داره؟

حتما بقیه ام مخصوصا ساکنین اون خونم متوجه شدن، ولی به روی شما نمیارن بعدشم ما خانومیم هاله ی انرژیکی ...

درسته ولی حس بدیه مخصوصا من ک حساسم وسواس فکری دارم نکنه جنی شم