2777
2789
عنوان

سلام مادرایی که بچه چهار ساله دارن بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 49 پست
پسر منم بخدا خیلی آروم بود نمیدونم چرا انقد بدم شده

اصلا لجباز شده گوش نمیگیره سرخود شده.فکر میکنه بزرگه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا لجباز شده گوش نمیگیره سرخود شده.فکر میکنه بزرگه

پسر من با باباش خیلی بهتره مثلا میذاره موهاشو شونه کنه ولی با من خیلی لجبازی میکنه دعواش میکنم محلش نمیدم بدتر میکنه حتما باید بهش لبخند بزنم

درکت میکنم با تمام وجود وااااای خیلی سخته

امشب بدجور صبوری کردم شیطونه میگفت بزنش،دیگه با خودم میگفتم لعنت برشیطون خیلی تحمل کردم بخدا، سخت ترین کار دنیا بچه داریه😭😭😭😭😭 گفتم یه کم درد و دل منم سبک شم

پسر من با باباش خیلی بهتره مثلا میذاره موهاشو شونه کنه ولی با من خیلی لجبازی میکنه دعواش میکنم محلش ...

من پسرم برعکس با من بهتره من بیشتر دوس داره.ولی بند نمیشه همش یا درخال حرکت یا خرابکاری یا حرف زدن.اروم قراز نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من پسرم برعکس با من بهتره من بیشتر دوس داره.ولی بند نمیشه همش یا درخال حرکت یا خرابکاری یا حرف زدن.ا ...

اره آخه همش خونه هستن الانم آنفولانزا اومده مجبوریم خونه نگه داریم همشم بهونه گیری حوصلشون سرمیره

اره آخه همش خونه هستن الانم آنفولانزا اومده مجبوریم خونه نگه داریم همشم بهونه گیری حوصلشون سرمیره

دقیقا میگه بریم بیرون بریم فوتبال بریم فلان جا..منم بخاطر باردارم و ترس آنفولانزا جایی نمیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

امشب بدجور صبوری کردم شیطونه میگفت بزنش،دیگه با خودم میگفتم لعنت برشیطون خیلی تحمل کردم بخدا، سخت تر ...

عزیزم بیا بغلم.... دخترم کم اشتهاست از صبح تا شب هر چی براش میارم نمیخوره فقط داد میزنه بپر بپر میکنه دیگه چکار میشه کرد جز صبر و تحمل

دقیقا میگه بریم بیرون بریم فوتبال بریم فلان جا..منم بخاطر باردارم و ترس آنفولانزا جایی نمیرم

اره عزیزم انرژیشون تخلیه نمیشه مارو سرویس میکنن،عزیزم بسلامتی باشه انشالله بچتو سالم بغل بگیری گلم🌹