2777
2789
عنوان

ازدواج مزخرف ترین چیز دنیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 47 پست
والا اگر مرد خوش اخلاق باشه و خسیس نباشه خائن نباشه ازدواج بد نیسحالا مثلا حق خروج از کشورم نبود نبو ...

مردی که اینجوری باشه خوب نیست

معمولیه

اینا بیسیک ترین صفات انسانی اند. استاندارد ها برای مرد خوب واقعا خیلی پایینه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا من خیلی راضیم

همسرم مثل پدر مراقبمه انگار ک من دخترشم حسی ک یه پدر نسبت ب دخترش داره موقع مریضی موقع ناراحتی همیشه میگم خدایا منم جوری پسرمو تربیت کنم همینجوری ک من راضیم و لذت میبرم در کنار همسرمو پسرام عروسمم همینطور راضی باشه

من عاشق زندگیمم عاشق پسرامم واقعا خوشحالم بابت انتخاب خوبم اگه با آدمش ازدواج کنید هیچم ازدواج مزخرف نیست

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اتفاقا من خیلی راضیم همسرم مثل پدر مراقبمه انگار ک من دخترشم حسی ک یه پدر نسبت ب دخترش داره موقع مری ...

این انتخاب شما بوده که ازدواج کنین و مشکلی نداره تا زمانی که توش آسیب نبینین. این زندگی خودتونه و خوشحالم که انتخابتون براتون موفقیت آمیز بوده

کاملا معلومه چقدر تو بدون تعصب داری فکر میکنی!

تو روخدا زنای بیماری مثل تو سمت ازدواج نرید!والا پسرای بدبخت چه گناهی کردن با شما روانیا ازدواج کنن بعد جیگرشون خون کنید

ازدواج نکن!مختاری!برو کار کن خرج خودت کن،نیازای غریزیت رو هم برو با هر وسیله و شی و حیوان یا انسانی که دوست داری و بهت پا میده برطرف کن !ولی به تقدس ازدواج توهین نکن!راهی بهتر و انسانی تر از ازدواج نیست

البت خیلی ها هم هستن زندگی خوبی دارن ازدواج های خوبی دارنولی بنظرم یمقدار باید فرهنگ سازی بشه

اکثر اوقات ازدواجا خوب نیستن و پر از تحقیر و خوشنت عاطفی و... نسبت به زنانن، ولی متاسفانه اونقدر این جامعه مردسالار استاندارد های یه زن رو اوردن پایین که فکر میکنن ازدواج خوبی دارن