2777
2789
عنوان

ازدواج مزخرف ترین چیز دنیاست

348 بازدید | 47 پست

مهم نیست ازدواج کردین یا نه، جدی چند ثانیه تعصب رو کنار بزارین و فقط روش فکر کنین

حالا من کاری به مرد ایرانی ندارم که همشون با زن ستیزی بار اومدن و فکر میکنن پخ خاصی ان، ولی فکرشو بکنین

حق طلاق خروج از کشور محل زندگی تحصیل و هر حقی که زن داره به مرد میرسه. حالا باز بیاین بگین مهریه، ولی همون مهریه رو هم فقط قسط بندی میکنن تازه اگه بشه گرفتش. اصلا فکر کنین هنه حقوقتون رو هم بده(که درواقع این خودش صد و نقیضه، مگه حقوق زن مال مرده که مرد لطف کنه و به زن بدتش؟)، با حق چند همسری و انتخاب محل سکونت و تج///وز خانگی یا همون تمکین میخواین چیکار کنین؟

جدا از حق و حقوق، اگه چند ثانیه خودتون رو (دور از جونتون زبونم لال) جای یه مرد بزارین، مطمئنم خیلی علاقه دارین یکی باشه که براتون بشوره و بپزه و بسابه و هزار تا بچه ای که دلتون خواسته بسازین رو رشد بده به دنیا بیاره و تربیتشم بکنه و شما فقط نگاه کنین!

حالا باز یه سریا میخان بگن شوهر خرج میده

شما زن تحصیل کرده رو نه، یک زن معمولی خانه دار که تحصیلاتی نداره رو در نظر بگیرین

اگه همون کار های خانه داری مثل شستن و پختن و... رو جای دیگه ای انجام بده، هم خرجش در میاد و هم دیگه سر خری نیست که منت بزاره آی من خرجتو میدم فلان. کسی هم نیست که توی همه چیز دخالت کنه که چی بپوشی چی بخوری کجا بری کی بری با کی بری و اینا

دور از همه تعصبات، فقط چند ثانیه بهش فکر کنین(همچنان باور دارم تنها پشتیبان زنان، زنانند.)

به امید خوشبختی تمام زنان🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرمن اینهمه قانون تصویب میشهحق طلاق خروج از کشور محل زندگی تحصیل و هر حقی که زن داره به مرد میرسها ...

اصلا قوانین به کنار، کنترلگری مرد ها و خطری که زنان رو توش قرار میرن

خشونت های خانگی که خیلی هم شایعن متاسفانه