2777
2789
عنوان

چرا چند وقته خبری از افغانیا نیست❓

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 63 پست
مخفی میکنن خودشونو بی -پدراوانمود میکنن ایرانینایشالا حرومشون بشه هرچی میخورن و میپوشن و نفس میکشن

اونا دارن مزدشون رو میخورن ، اون بالایی ها هستن که اینقدر تصمیماتشون باعث این شرایط فاجعه بار شده . حتی اگه اونا غیرقانونی هم بیان باز تقصیر مسئولینه. مثل این می مونه که شما در خونتونو باز بزاری توقع داشته باشی دزد نیاد

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

شما خانوم معلمی که میگفتی افغانیا باهوش ومهربون وخوبن..خیلی طرفدارشون بودی...یه بحثی هم با من کردی.. ...

این همه حق به جانبی از کجا میاد ؟

تا جایی که میدونم شهید ابراهیم هادی نژاد پرست نبودن

اولا من به طور کلی موافق حضورشون نیستم ، به خودشون هم بارها گفتم، گفتم شما حتی اگر آدمای خوبی هم باشید ، جاتون تو کشور ما نیست ، ما به اندازه خودمون مشکل داریم و حال و حوصله شمارو نداریم....این از این

دوما من صرفا بحث درسی و اخلاقی بعضیهاشون رو گفتم

شما بالا بری پایین بیای، متأسفانه متاسفانه بعضی از افغانی ها تو ایران دارن عالی درس میخونن....من پارسال دوتا داشتم....چون سالها ایران بودن ، اصلا تو فرهنگ ما ادغام شده بودن....من حتی اولش یکیشون رو شک کردم افغانی باشه ، از بس خودش و مامانش تمیز و خوش اخلاق و با کمالات بودن....این حقیقته

حالا شما میخوای تعصبی به قضیه نگاه کنی، این بحثش جداست

درحالی کلی معتقدم جاشون تو ایران نیست

ولی دلیل نمیشه حدود اخلاق رو بزارم زیر پام

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این خانوم معلم کلی تعریف ازشون کرد..دقت کردم خوبم امارشون را داره...هرجا سخن ازشون بود طرفداریشون را ...

اینا یا خودشون و پدرمادرشون یا فک و فامیلشون افغانین برا همین دفاع میکنن ایرانی الان تو این شرایط نیست ک متنفر نباشه از این جوونورا

شهاب ترکیه رفته زن برد زنش حامله هست

به دلیل محتوای مستهجن از کویت اخراج شده..زنشم شوهر داره..البته از قبل هم پیج های خاک برسری داشته..کاش دستگیرش کنن..هرجا هست

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

اونا دارن مزدشون رو میخورن ، اون بالایی ها هستن که اینقدر تصمیماتشون باعث این شرایط فاجعه بار شده . ...

عزیزم پس گویا در جریان پول ها و یارانه ها خوراکی های یواشکی ای که دولت سالهاست داره مخفیانه و رایگان بهشون میده نیستی

به دلیل محتوای مستهجن از کویت اخراج شده..زنشم شوهر داره..البته از قبل هم پیج های خاک برسری داشته..کا ...

شهاب تواستخر بود لباس زیر

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
وا ما هرچی افغانی تو کلاسمون داشتیم همه تنبل تازه یکیشون یه سال افتاد

افغانیها تو درس صفر و صد هستن

یا داغون داغون، حتی خوندن نوشتن بلد نیستن

که من این مدلی هم داشتم

یا اتفاقا فوقالعاده درسخونن ، که خودم ازین قضیه تاسف میخورم چرا شاگرد ایرانی من نباید به اندازه این افغانی تلاش بکنه؟!

به دلیل محتوای مستهجن از کویت اخراج شده..زنشم شوهر داره..البته از قبل هم پیج های خاک برسری داشته..کا ...

ترکیه انقدر آزاد هر کاری میکنند

این همه حق به جانبی از کجا میاد ؟ تا جایی که میدونم شهید ابراهیم هادی نژاد پرست نبودناولا من به طور ...

تو که دم از اخلاقیات میزنی وقتی هم وطنت امکانات اموزش نداره حق نداری به بیگانه درس بدی...افغانی هر چی هست خوب وبد سهمی از رفاه کشور ما نداره.من خودم کارمندم وخدمتی هم بهشون ارائه ندادم...گفتم که یادت باشه الکی از این قوم طرفداری نکنی

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

یه عده همین پسرا ایرانی دلقک شدن اینستا کاش اینام دستگیر شند مفت ویو فالور جمع میکنند

عزیزم پس گویا در جریان پول ها و یارانه ها خوراکی های یواشکی ای که دولت سالهاست داره مخفیانه و رایگان ...

البته تحت هدفی خاص هم این مدت زیاد وارد شدن..که دودش تو چشم خودشون هم رفت..اگه بشه یدونشون هم نباشه ایران وضعش خیلی خیلی بهتر میشه..فقط بلدن بچه بزان وطلبکار باشن..اون هفته با یکیشون بحث کردم..وبعدش به طور واضح گفتم من افغانی ام وچند ساله ایران زندگی میکنم دیگه ایرانی ام..همین ها طلب خاک میکنن چند روز دیگه

اینا یا خودشون و پدرمادرشون یا فک و فامیلشون افغانین برا همین دفاع میکنن ایرانی الان تو این شرایط نی ...

عزیزم

با حرف دیگران قضاوت نکن و برای خودت گناه نخر!

من نمیدونم چه هیزم تری به اون خانم فروختم که هرجا میشینه به من تیکه میندازه

جالبه پروفایلش هم شهید ابراهیم هادی هست!

کاش کمی از منش ایشون رو یاد میگرفت

من نسل اندر نسل آذری زبانم و با افغانی ها نسبتی ندارم

که اگر داشتم چجوری جذب آموزش پرورش میشدم؟( چون شرط استخدام ایرانی بودن قطعی هست)

درضمن موضعم رو گفتم

من مخالف صددرصد حضور اتباع افغانی در ایران هستم

صرف گفتن تجربه ام تو بحث تدریس یعنی طرفدار افغانی ها هستم؟!! عجبا

تو که دم از اخلاقیات میزنی وقتی هم وطنت امکانات اموزش نداره حق نداری به بیگانه درس بدی...افغانی هر چ ...

امسال که نیستن

سالهای پیش هم اداره و مدیر مدرسه طرف رو میزاره تو کلاس

چه کاری از دست من برمیاد؟!

خدمت جداگانه ای بهش ارائه ندادم که شما از من طلب داری!

یک درس و آموزشی دادم ، همه چه ایرانی چه افغانی حالا یا استفاده کردن یا نکردن!

لابد توقع داری بچهی ۱۰ ساله رو چون فقط افغانی بوده جلو چشم ۳۰ تا بچه دیگه ضایع کنم یا خراب کنم ؟!

توروخدا اون پروفایل رو بردار که هر لحظه بدتر داری داغون میکنی خودتو

امسال که نیستن سالهای پیش هم اداره و مدیر مدرسه طرف رو میزاره تو کلاس چه کاری از دست من برمیاد؟! خدم ...

تو هم اون نون که میبری سر سفرت ابهام داره..چون هیچ ایرانی راضی نیست ریالی از بودجه دولت خرج اونها شه...شما هم اون حرفهای حق به جانبت رابرای خودت بذار