2777
2789
عنوان

شما چرا بیدارین 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 94 پست
منم مث خودتمهفته پیش رفته بودم شوش..اومدم از قروشنده قیمت بپرسم رفتم تو مغازعداست با تلفن حرف میزد.ا ...

من چندباری بهش گفتم بعد دیدم انگار گدایی محبته بیخیال شدم.بعد الان میبینم دارم سرد میشم از هرلحاظ

من چندباری بهش گفتم بعد دیدم انگار گدایی محبته بیخیال شدم.بعد الان میبینم دارم سرد میشم از هرلحاظ

منم گفتم میگه من نمیتونم با کارام بهت نشون میدم..

و همچنان من ۱۵ ساله که منتظرم نشون بده😂

شوخی کردم واقعا با کاراشون نشون میدن..

ببین اینجوری خودتو قانع کن

که زبون باز باشه شاید راحتتر بره دختر بازی و خیانت

چند سالشه.

چتد ساله ازدواج کردی؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم گفتم میگه من نمیتونم با کارام بهت نشون میدم..و همچنان من ۱۵ ساله که منتظرم نشون بده😂 شوخی کردم ...

۱۱ ساله ازدواج کردیم.۳۵ سال

اره اینم هست ولی حتی اسمم رو هم آرزومه بگه.نمیگه میاد نزدیکت یا میگه میگما بعد حرفشو میزنه

کلا تو بروز همه ی احساسات ضعیفه حتی هیجان یا غم و...

۱۱ ساله ازدواج کردیم.۳۵ سالاره اینم هست ولی حتی اسمم رو هم آرزومه بگه.نمیگه میاد نزدیکت یا میگه میگم ...

خوشبخت باشید..

منم به نوبه ی خودم حسرت یه سری چیزا رو دلم مونده..

ولی به رفتارش و اخلاق خوشش میبخشم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔