2777
2789
عنوان

عقدی هستم لطفا بیاین خانومای باتجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 55 پست

من به شخصه مهم واسم همون عقده از جشن عروسی خوشم نمیاد ترجیح میدم بعداز عقد تو محضر همه رو بیارم خونه مادربزرگم که زندگیم میکنیم الان درحد۶٠نفر یه جشن خانوادگی بکیرم وبرم سرخونه زندگیم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

زبون نداره عروسش وگرنه باید بگه حالا برا من که دخترم وچندساله عقدم خونوادم باید بیشتر حرص آبرو بزنن، ...

دقیقا اسی بی زبونه

حرص میدن بعضی دخترا آدمو

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم حرف بدی نزده که...کاش همه ی مادرشوهرا اینطوری بودن!

جدی؟!!! صمیمانه آرزو میکنم همه اطرافیانتون اینطوری بشن. هیچ جا هیییچ کاری براتون نکنن ولی برای اینکه عذاب وجدان نگیرن نصیحت(زرمفت) ارائه بدن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اصلاعروسی رو باید خانواده داماد دست وپا کنه بیان خونه عروس برای هماهنگی

خب منظورش اینه نمیخواد انقد طولانیش کنید بخاطره عروسی گرفتن،بیخیال شید برید سره خونه زندگیتون

پشت من خدا بوده همیشه ...

اصلاعروسی رو باید خانواده داماد دست وپا کنه بیان خونه عروس برای هماهنگی

فکر کن جهاز هم داده عروس

مادر فولاد زره هست نه مادرشوهر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا اسی بی زبونهحرص میدن بعضی دخترا آدمو

واقعا بخدا انقدر دندونامو رو هم فشار دادم از حرص ...فقط اونجا که بهش گفته چرا عروسی نمیکنید زشته آبرومون رفته😑اسی هم هیچی نگفته الان تازه دنبال جواب دندون شکنهه!

جدی؟!!! صمیمانه آرزو میکنم همه اطرافیانتون اینطوری بشن. هیچ جا هیییچ کاری براتون نکنن ولی برای اینکه ...

خیلی تاپیک هاتون قشنگه

چقدر منتظرم دوباره داستان های قشنگ و جذاب برامون تعریف کنین🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا بخدا انقدر دندونامو رو هم فشار دادم از حرص ...فقط اونجا که بهش گفته چرا عروسی نمیکنید زشته آبر ...

دقیقا منم به جاش تصور کردم که دارم جواب مادر فولاد زره رو میدم😐😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂😂والا خب دیگه همونموقع جواب بدید لعنتیا

اینا همونایی هستن که در لحظه نمیدونن چی بگن

بعد دو روز زیر دوش حموم با خودشون بحث میکنن که ع ع ع چرا اینجوری جوابشو ندادم

چرا به ذهنم نرسید

منم از اونام که به جای اینا حرص میخورم و تو خیالم دارم طرف رو به رگبار میبندم😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب منظورش اینه نمیخواد انقد طولانیش کنید بخاطره عروسی گرفتن،بیخیال شید برید سره خونه زندگیتون

اره خیلی زرنگه مادرشوهره

قشنگ ریزو سوسکی حالا هر نیتی داره میخواد خرج و مخارج عروسی و از سر خودشون وابکنه حالا یا بندازه گردن پسرش داره ب عروسه حالی میکنه ما پولی نمیدیم خودتی و شوهرتو کل مراسم یا عروسه کلا بیخیال عروسی میشه یام میفهمه ک از این پدرو مادرشوهر بخاری بلند نمیشه خودشو شوهرش باید خرج کنن

اینا همونایی هستن که در لحظه نمیدونن چی بگنبعد دو روز زیر دوش حموم با خودشون بحث میکنن که ع ع ع چرا ...

من خیلی وقتا در لحظه میتونم جواب طرفو جوری بدم تا مدتها تو خودش باشه😂ولی سعی میکنم تند نرم البته اونم بستگی داره چی بگه و چه رفتاری بکنه🤣👌🏻

اسی حتما از این به بعد جواب بده

وگرنه باز تاپیک بزنی که فلان گفت و بهمان گفت من جواب ندادم

متوجه میشم تقصیر شخص خودته که انقدر روی اینارو زیاد کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40