2777
2789
عنوان

داستان زندگی دوست روستایی من که دانشمند فضایی شده😄

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 46 پست
ایشون فرق داره گلم. شرایطش رو که گفتم. کارمند اداری نیست. دکترای هوش مصنوعی از دانشگاه شریف داره. او ...

کاش ازش بپرسید و بعدا برامون تعریف کنید که چطوری تو اون شرایطی که داشته درس خونده و دانشگاه خوب قبول شده

دوست دارم از اون پشتکار و تلاشی که داشته تعریف کنه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش ازش بپرسید و بعدا برامون تعریف کنید که چطوری تو اون شرایطی که داشته درس خونده و دانشگاه خوب قبو ...

به روی چشم

تو چت همه چیزو نگفت ولی پنج شنبه که ببینمش حتما همه چی رو ازش می پرسم و میام اینجا می نویسم.

شما چرا اصرار داری این بنده خدارو سرکوب کنی من به عنوان یه هم وطن بهش افتخار کردم

براش توضيح دادم جاي ديگه نگه اينو بهش نخندن

اينكه يكي موفق هست دليل نميشه بگه دانمشندي ك كلي شاخص و تعريف داره

ضمن اينكه من سركوب نكردم شما هم افتخار كن كاريت ندارم ك مخاطبم استارتر بود ك دچاراشتباه شده بخاطر اسم سازمان فضايي!

براش توضيح دادم جاي ديگه نگه اينو بهش نخندن اينكه يكي موفق هست دليل نميشه بگه دانمشندي ك كلي شاخص و ...

دوست عزیز چرا موفقیت دیگران شما رو اینقدر آزار میده؟ طبیعیه؟

من نه بی سوادم و نه از سازمان ها و ارگان ها بی خبرم که گول اسم یه ارگان رو بخورم. خودم هم توی وزارت نیرو مشغولم. از فضای آکادمیک هم دور نیستم.

ضمن اینکه لازم نیست شما نگران باشی جایی به من نخندن، بهتره روی وسعت نظر و ادبیات خودت کار کنی که منفور عالم و آدم نشی.

محض اطلاعت ایشون سرپرست تیم سخت افزار یا تیم هوش مصنوعی پروژه های مهم این سازمان هستن و بودن.

چرا گاهی مجبوریم این بدیهیات رو بگیم 🤦♀️

من عادت کردم که خانم ها متاسفانه خیلی نسبت به موفقیت هم گارد دارن. و خب البته اینجا فضای عمومیه همه جور آدمی پیدا میشه. آدمایی هستن که دلشون خیلی کوچیکه و اگه ببینن یکی پیشرفت کرده یهو تمام اون زشتی های درونشون رو روی اون آدم بالا میارن

اخه موفقيت يكي چي بمن كم و زياد ميكنه من خودمم دانشگاه تاپ و رشته تاپ درس خوندم و دوستامم مث دوست شم ...

آره اتفاقا کاملا مشخصه که رضایت کامل داری و به چیزی که می خواستی رسیدی! ان شاءالله خدا به دلت آرامش بده. لطفا کامنت دیگه ای نذار و از تاپیکم برو بیرون.

من عادت کردم که خانم ها متاسفانه خیلی نسبت به موفقیت هم گارد دارن. و خب البته اینجا فضای عمومیه همه ...

واقعا باعث تاسف هست ك اينطور حرف ميزني و طاقت حرف منطقي منو نداري خانم من بهتزين دانشگاه و رشته درس خوندم اينو بايد از همون ك گفتم نيروي مامور ب خدمت خنگ از اين سازمان داشتيم بفهمي والا من ب همكلاسيم ك دانشگاه رتبه برتر امريكا استاد دانشگاه هست حسودي نكردم ك بخام اينجا ب يك خاطره در سايت حسودي كنم ولي طرز فكر تو راجع ب من ك نميشناسي باعث تاسف هست جالبه ك مدعي هستي نسببت ب خانمها گارد نداري