2777
2789
عنوان

دوستم امروز گفت از منجلاب هوس میخوام بیام بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 34 پست
یکبار خواست ۲ میلیون بگیره طرف گفت میدم اینو میبره جنگل کارش ک تموم میشه میگه صبر کن برم ماشین رو بی ...

اول پول بگیره بعد بره براشون بعد چقدر قیمتش تنده دوستم دست از این کارا بر نمیداره چون عادت کرده اصلن چطور حاضر هر روز با یه نفر باشه مگر خودت بخای دلت بخاد

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

ابروش هم تقریبا رفته با یک مرد ۵۰ ساله زشت ک یکبار میره اون میره ب تمام دوستای پیرمردش میگه و الان پ ...

اره دیگه ترسم داره یهو یجایی بلا سرش میارن مردای هول مست میکنن یهو هلش میدن جون ادم ومیگیرن هیجی عزیزتر از جون انسان نیست

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول پول بگیره بعد بره براشون بعد چقدر قیمتش تنده دوستم دست از این کارا بر نمیداره چون عادت کرده اصل ...

اینجا دختر های عملی مثلا ساعتی ۵ میلیون هم میگیرن اینم مثلا خواست ببینه کسی این قیمت براش میده یا نه که اینطور گیرش آوردن

این دختر های عملی ک میگم اگه ببینی باید نماز وحشت بخونی اما پسر ها پا بوس همین ها هستن دیگه هر قیمتی هم میدن

اره دیگه ترسم داره یهو یجایی بلا سرش میارن مردای هول مست میکنن یهو هلش میدن جون ادم ومیگیرن هیجی عزی ...

ب نظرم کسی تو این راه بیوفته اونم با این وضع که حتی بخاطر پول هچ نبوده باشه خیلی خیلی سخت میتونه ازش خارج بشه

ب نظرم کسی تو این راه بیوفته اونم با این وضع که حتی بخاطر پول هچ نبوده باشه خیلی خیلی سخت میتونه ازش ...

همون دیگ کم کم دشمن براش درست بشه ودنبالش بیفتن هزارتا توبه ام بکنه چ فایده دوباره شروع میکنن تهدید کردن وخراب کردن زندگیش

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤