2777
2789
عنوان

درباره ی پر بازدید امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 20 پست
از صبح تا شب کلی عجایب می بینیم و میشنویم مهربان تازه فارغ شده بود می دونیم که هورمونها جولان میدن

ما زنها در حق خودمون سخت گیریم.

اگر مرد بود بقیه مردها میگفتن حق داری از زنت متنفری.

من مادرم واسه زندگیش فداکاری کرد ولی من الان ک بزرگ شدم گفتم کاش اینکارو نمیکرد هم با ان وضعیت من ت ...

متاسفم عزیزم

من موافق طلاق مخصوصا وفتی بچه هست نیستم ولی اگه جای ترمیم نیست باید کاری کرد که شدت آسیب کم بشه

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شنیدم که چی میگفت. اما باید راه درست رو بهش بگیم . به خاطر بچه که داری و همسری که دوستش داره تازه مع ...

درسته موافقم ، به قول مادرم کفش مردانه پشت در خونه مهمه

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

ما زنها در حق خودمون سخت گیریم.اگر مرد بود بقیه مردها میگفتن حق داری از زنت متنفری.

درسته عزیزم ، مرد ها حتی به غلط هوای همدیگه رو دارند نمیگم کار ایشون درسته نه من فقط واکنش ها رو دیدم ناراحت شدم

متاسفم عزیزممن موافق طلاق مخصوصا وفتی بچه هست نیستم ولی اگه جای ترمیم نیست باید کاری کرد که شدت آسیب ...

منم موافق طلاق نیستم

کلا طلاق کلی اسیب داره ولی بستکی به شرایط هم داره

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

منم موافق طلاق نیستم کلا طلاق کلی اسیب داره ولی بستکی به شرایط هم داره

درسته