2777
2789
خب ۱۴ سکه الانم میشه نزدیک ۲میلیاد بس نیس مگه ازدواج معامله اس؟؟بعضیا اسلامو احکامشو قبول ندارن ولی ...

جوک بود این حرفت؟😁

الان بخوای طلاق بگیری چند ماه و حتی سال (!!) باید پله های دادگاهو بالا پایین کنی؟! حضانت بچه بهت میدن!؟

رو دراگ کامنت نذارید.

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

دیگه بعضی ها کاسبی راه انداخته بودنبرای اونا بد شدولی برای خانوم یا آقایی که میخان در کنار هم زندگی ...

حرفتو قبول دارم اما لامصب دیگه اون چهارده سکه هم نمیتونن پرداخت کنند که زن بتونه به زندگیش ادامه بده و پشتوانه داشته باشه

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهریه رو کم کردن ولی حق طلاق و حضانت رو ندادن ، چندهمسری رو ممنوع نکردن خب این بدهبه چندهمسری که میر ...

من خودم پسرم

این که ارث دو برابر میبریم تقصیر خانوم هاست

میدونی چرا؟؟

طرف اگه خواهرشوهرش به اندازه شوهرش ارث ببره

چشم شوهرش رو از کاسه در میاره

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

هرچند چه ۱۴ تا چه ۱۰۰۰ تا کلا مهریه شیره مالیدن سر خانوماست

وقتی سالی یا دوسالی یا حتی پنج سالی یه سکه میدن فایده ای نداره هم اون آقا اذیت میشه هم اون خانم تازه میشناسم که اموالش رو به نام دیگران زده و به دادگاه گفته هیچی ندارم که مهریه بدم😏

کلا قوانین از ریشه مشکل داره

❤️🤍PEGAH🤍❤️
من خودم پسرم این که ارث دو برابر میبریم تقصیر خانوم هاست میدونی چرا؟؟طرف اگه خواهرشوهرش به اندازه شو ...

من که بااین موضوع هیچ مشکلی ندارم

لطفا جمع نبندید

هرکسی ارث پدر خودش رو بگیره مشکلی هم ایجاد نمیشه

❤️🤍PEGAH🤍❤️
هرچند چه ۱۴ تا چه ۱۰۰۰ تا کلا مهریه شیره مالیدن سر خانوماست وقتی سالی یا دوسالی یا حتی پنج سالی یه س ...

یه خانوم اگه خیانت کنه

شوهرش مچش رو بگیره ببرش دادگاه

بازم باید مهریه شو بده

راست میگین واقعا قوانین از ریشه مشکل داره

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

من که بااین موضوع هیچ مشکلی ندارملطفا جمع نبندیدهرکسی ارث پدر خودش رو بگیره مشکلی هم ایجاد نمیشه

طرف اگه حق و حقوق خواهرش رو بده

به خواهرش پول بده

زنش روزگارش رو سیاه میکنه

خانوم ها خودشون با خودشون مشکل دارن

یه خانوم اگه خیانت کنه شوهرش مچش رو بگیره ببرش دادگاه بازم باید مهریه شو بده راست میگین واقعا قوانین ...

چرا روی هوا نظر میدین

خیانت برای خانم متاهل اگر ثابت بشه جرم بسیار سنگینیه و آقا بدون هیچ خق و حقوقی میتونه طلاقش بده تازه تا چندسال پیش حکمش سنگسار بود

برای آقایون فاسد متاهل توی مملکت ما هیچ خیانتی تعریف نشده خیلی راحت با هزار نفر هم که باشن حتی اگه بگیرنشون خیلی راحت میتونن بگن صیغه بودیم بدون اینکه آب از آب تکون بخوره

❤️🤍PEGAH🤍❤️
طرف اگه حق و حقوق خواهرش رو بده به خواهرش پول بده زنش روزگارش رو سیاه میکنهخانوم ها خودشون با خودشون ...

آقایون بلد نیستن تعادل نگه دارن تک بعدی هستن بخاطر همین همیشه توی روابطشون مشکل دارن

اگر زیاده روی نکنید و تعادل نگه دارید و دل خانمتون رو هم بدست بیارید هیچ مشکلی پیش نمیاد

اندازه نگه دار که اندازه نکوست

❤️🤍PEGAH🤍❤️
چرا روی هوا نظر میدینخیانت برای خانم متاهل اگر ثابت بشه جرم بسیار سنگینیه و آقا بدون هیچ خق و حقوقی ...

اینطوری نیست

وقتی یه خانوم و آقا به هر دلیلی طلاق بگیرن

مرد وظیفه داره مهریشو بده

تاکید میکنم به هر دلیلی

آقایون بلد نیستن تعادل نگه دارن تک بعدی هستن بخاطر همین همیشه توی روابطشون مشکل دارن اگر زیاده روی ن ...

نه اصلا قبول ندارم

اینطوری نیست وقتی یه خانوم و آقا به هر دلیلی طلاق بگیرنمرد وظیفه داره مهریشو بدهتاکید میکنم به هر دل ...

کلا طبق آماری که دولت بیرون داده فقط پنج درصد خانوما تونستن مهریه شون رو بگیرن

عملا مهریه ای وجود نداره

از اقوام و دوستان که طلاق گرفتن آقا اموالش رو به نام دیگران زده و خیلی راحت گفته من ندارم مهر بدم تموم شد و رفت

من زن سالمش رو هم ندیدم بتونه مهریه بگیره چه برسه به خائن

تازه اگه مرد نخواد زن حتی نمیتونه جدا بشه باز هم مورد دیدم خانم سالهاست که جدا زندگی میکنه و پا در هواست آقا هم رفته یه زن دیگه گرفته و زندگی تشکیل داده

معذرت میخوام پیامم طولانی شد

❤️🤍PEGAH🤍❤️
نه اصلا قبول ندارم

تجربه ثابت کرده همینطوره

آقایون از تعادل خارج میشن

به اندازه خرج کنید به اندازه محبت کنید خانمتون رو حساس نکید طرفداری بیجا نداشته باشید باور کنید زندگی خوبی خواهید داشت روابط خوبی هم خواهید ساخت

موفق و خوشبخت باشید

❤️🤍PEGAH🤍❤️
کلا طبق آماری که دولت بیرون داده فقط پنج درصد خانوما تونستن مهریه شون رو بگیرن عملا مهریه ای وجود ند ...

ما تو اقوام خودمون طلاقی داریم

۳ دونگ خونه به اسم مرد بود

۳ دونگ به اسم خانوم

بعد کارشون به طلاق کشید مرده ۳ دونگ خودش رو زد به اسم خانومش

ولی خب دیگه همین بود

به جای مهریه

اگه مهریه شو میگرفت ارزشش خیلی بیشتر بود

ولی بخاطر اینکه مرده کارگر بود دیگه گفتن خونه رو بزن به اسمت خانومت همین

نصف نصف نصف مهریه شم نمیشد ولی

ما تو اقوام خودمون طلاقی داریم ۳ دونگ خونه به اسم مرد بود ۳ دونگ به اسم خانوم بعد کارشون به طلاق کشی ...

بله اکثرا یه مبلغی رو توافق میکنن

منم یکی از اقوامم با سیصد میلیون جدا شد مهریه ش خیلی بیشتر بود ولی خب این مقدار توافق کردن که جدا بشن

❤️🤍PEGAH🤍❤️