2777
2789
عنوان

فک کنین از طرف خدا اومدین

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 26 پست
اره چرا نتونی برگردی عزیزم این کار شیطانه میاد نا امیدت میکنه از برگشت تا ادمه مسیرت هم خراب کنه خدا ...

خیلی قشنگ حرف زدی🥲

گفتم پاشم نماز شب بخونم بعد گفتم نزدیکای اذان پا میشم میخونم با اینکه میدونم خواب میمونم. اما دوتا تاپیک نماز دیدم تصمیم گرفتم برم بخونم

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

خیلی قشنگ حرف زدی🥲گفتم پاشم نماز شب بخونم بعد گفتم نزدیکای اذان پا میشم میخونم با اینکه میدونم خواب ...

قربونت عزیزم❤

افرین همین که تصمیم شو گرفتی از نظر خدا چیز با ارزشیه انشالله بعدا به نماز شب هم میرسی😊

💜تو تاپیکای مذهبی تگم کنید💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت عزیزم❤افرین همین که تصمیم شو گرفتی از نظر خدا چیز با ارزشیه انشالله بعدا به نماز شب هم میرسی� ...

خدانکنه🤍

نماز شب میخونم، اما دلی نیس نشخوار فکری دارم نمیتونم تمرکز کنم واسه همین احساس میکنم هیچ کدوم قبول نمیشه، واقعا دست خودم نیست یعنی خدا که میبینه اینو، قبول میکنه اعمالمو؟

ببخشید واقعا نیاز دارم در این باره با یکی حرف بزنم دربه در دنبال یه نشونه از خدام، کسیو ندارم راهنماییم کنه یا بتونم باهاش حرف بزنم، به این چیزا اعتقاد ندارن💔

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

خدانکنه🤍نماز شب میخونم، اما دلی نیس نشخوار فکری دارم نمیتونم تمرکز کنم واسه همین احساس میکنم هیچ کد ...

اره خدا قبول میکنه همین که نصف شب پا میشی بخاطرش نماز میخونی مگه میشه قبول نکنه میگن خدا از مادر هم خیلی دلرحم تره

جمله اخرتم میفهمم با تمام وجودم😂 اطرافیان منم حرفای از این قبیل منو درک نمیکنن زیاد

اره خدا قبول میکنه همین که نصف شب پا میشی بخاطرش نماز میخونی مگه میشه قبول نکنه میگن خدا از مادر هم ...

حس میکنم اینکه میگن خدا خیلی دلرحمه و همه ی گناه هارو میبخشه کار یه سری کافره که تو گوش ما کردن تا ما بخاطر دلرحمی خدا با خیالت راحت گناه کنیم، پس چرا خدا تو قران این همه سخت گیره؟

حس میکنم اینکه میگن خدا خیلی دلرحمه و همه ی گناه هارو میبخشه کار یه سری کافره که تو گوش ما کردن تا م ...

من خودمم یه زمان به این زیاد فکر میکردم ولی بعدش جایی خوندم که خدا مهربون هست مثلا توی همین چیز که بهمون فرصت برگشت میده و از بعضی گناه ها میگذره ولی از حق الناس نمیگذره و اینکه عدالت داره قطعا یکی که نمازش ترک نمیشه و به بقیه کمک میکنه با یکی که به بقیه هیچ خیری نمیرسونه حسابشون تو اون دنیا یکی نیست اینجا هر کار کنی حتی خیلی کوچیک تو اون دنیا پیامدش رو میبینی بهت توصیه میکنم ماه رمضان برنامه زندگی پس از زندگی ببینی خیلی قشنگه راجع به همین چیزاس

من خودمم یه زمان به این زیاد فکر میکردم ولی بعدش جایی خوندم که خدا مهربون هست مثلا توی همین چیز که ب ...

خب از همین میترسم، خداکه انقدر مهربونه چرا بخاطر یه اشتباه مارو بسوزونه؟ خلاف مهربونی نیس؟

از زندگی پس از زندگی میترسم😅یه ذره هم به نظرم اغراق میکنن

خب از همین میترسم، خداکه انقدر مهربونه چرا بخاطر یه اشتباه مارو بسوزونه؟ خلاف مهربونی نیس؟ از زندگی ...

من یجا خونده بودم که بیشتر ادما به جز چند گروه که یکیشون کافر ها هستن بقیشو یادم نیست در اخر میرن بهشت و جهنم رو خدا واسه این گذاشته تا ما از گناه هایی که انجام دادیم و روحمونو الوده کردیم پاکسازی بشیم و هم اگه کار بدی اینجا انجام دادیم بی جواب نمونه بعدش بریم بهشت

راجع به اون برنامه هم نظر من اینه که اغراق نیست چون خودم تو خواب جایگاه مادر بزرگمو دیدم بهم گفتن اولش بخاطر یه سری اشتباه گذشته به جهنم برزخی رفته و عذاب شده بعدش به بهشت برزخی رفته

من یجا خونده بودم که بیشتر ادما به جز چند گروه که یکیشون کافر ها هستن بقیشو یادم نیست در اخر میرن به ...

خداکنه اینجوری باشه، بهشت و نمیخوام از جهنمم نمیترسم از خشم خدا میترسم، یه جایی تو دعای کمیل دقیق یادم نیس ولی اینجوری بود که میگفت چجوری برم جهنم درحالی که امید به بخشش تو دارم، دقیقا حال منه، من فقط خدارو میخوام😭حالا گناه زیادیم ندارم کاری به کسی ندارم ولی حس میکنم خدا دوسم نداره.

خدا مادربزرگتون و بیامرزه💔

خداکنه اینجوری باشه، بهشت و نمیخوام از جهنمم نمیترسم از خشم خدا میترسم، یه جایی تو دعای کمیل دقیق یا ...

همینطوره عزیزم خدا که الکی کسی رو جهنم نمیفرسته همین که تلاش میکنی نماز بخونی و کار خوب کنی خدا همه شو میبینه و به عدالت رفتار میکنه پس نگران نباش😊 خدا دوستت داره هیچوقت این فکرو نکن تو یه برنامه تلویزیونی شنیدم خدا میگه اگه بنده ی من بدونه چقدر مشتاق اینم که به سوی من بیاد از ذوق جان میده

ممنون گلم خدا رفتگان شمارم بیامرزه❤

همینطوره عزیزم خدا که الکی کسی رو جهنم نمیفرسته همین که تلاش میکنی نماز بخونی و کار خوب کنی خدا همه ...

بابت حرفای قشنگ و امید وار کنندتون خیلی ممنونم ان شالله عاقبت بخیر بشین🤍💚