🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم...
مبل نداریم براهمین همه فک میکنن مافقیریم اخه خودم اجازه ندادم توای۷سال شوهرم بخره گفتم باید خونه رو ...
مام مبل نداریم ساعت،صندلی فرش اشپزخونه.میز ناهارخوری غذاساز، هواپز، سرخکن، خودم موتور میخام واچ سامسونگ میخام و اسکوتر برقی میخام و مسافرت با هتل و قطار میخام شوهر خوب میخام دوست خوب
🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم...
لباس برای یلدابه فیشیال واقعانیازدارمیه پزشک پوست و مووزنم کمه به باشگاه ومکمل نیازدارمابرسانمژه هام ...
ممن چاقم نیاز ب لاغری دارم
واییی توروحت جقدر زیادبود😂😂😂من هیچکددم بحز عداساز دارم بیخیال زندگی کن با ادمی ک دوسشداری دوستداره این بهترین نعمته بنظرپ
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
واییی توروحت جقدر زیادبود😂😂😂من هیچکددم بحز عداساز دارم بیخیال زندگی کن با ادمی ک دوسشداری دوستدار ...
کسیو ندارم من مجردم ۱۷سالمه با ننم زندگی میکنم
وای من خودموکشتم چاق نمیشمخیلی توفشارمتوخونه ورزش کن
ممن خودمو کشتم باید رژیم فست بگیرم بشم۵۰یا۶۰
۷۸کیلوم شما چندی ۴۰ابنا؟؟
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!