2777
2789
با دوتا از دوستامون یه دختر و یه پسر رفتیم یه شبه دماوند.این موصوع مال ۱۷ ۱۸ سال پیشه. یادم نیست که. ...

چه قشنگ

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دوتا از دوستامون یه دختر و یه پسر رفتیم یه شبه دماوند.این موصوع مال ۱۷ ۱۸ سال پیشه. یادم نیست که. ...

چقدر جالب پس خیلی شیطون بودی 😅😅

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

جدا بهت نمیاد 😅تعریف کن ببینم

خودم نه..ولی داخل دبیرستانمون وهمچنین خوابگاه زیاد دیدم..تحت تاثیر حس هاشون حتی دختریشونم دادن رفت..کلی وقت وپول وهدیه واحساس دادن دست یه سری نامرد..از اون ها تک وتوک با زیدشون ازدواج کردن..اونها هم خوشبخت شده باشن یا نه خبر ندارم

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

چقدر جالب پس خیلی شیطون بودی 😅😅

منو بردی به اون دوران

دلم تنگ شد🥲

اره ولی یواشکی😄😄

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چه دلی داشتی

گل گفتی

خودمم بهش فک کردم دیدم دل داشتما

خریتم قاطیش بوده البته..

دو سال بعد اومد خواستگاریم و نشد که بشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خودم نه..ولی داخل دبیرستانمون وهمچنین خوابگاه زیاد دیدم..تحت تاثیر حس هاشون حتی دختریشونم دادن رفت. ...

اره سو استفاده گر خیلی زیاده خودم که تا حالا یدونه دوست پسرم نداشتم چون معتقدم پسرا برای سک.س آدم زو میخوان

منو بردی به اون دوران دلم تنگ شد🥲 اره ولی یواشکی😄😄

خودم دوست داشتم جای محبوبه بودم ،خیلی رحیم نجار رو دوست دارم 😅

خودم دوست داشتم جای محبوبه بودم ،خیلی رحیم نجار رو دوست دارم 😅

واااای😂😂😂

کامل تعریف کن

تو یه گروه بزرگ درسی داشتیم تو تلگرام چن هزار نفره بود

یه روز یه پسره با شماره خارجی اومد پی ویم که میشه بهم زبان یاد بدین من خارج از کشور زندگی میکنم و فلان

منم گفتم نه و کلییی باهام حرف زد راضیم کنه و منم کلا ناز میکردم

دوباره دو سه روز بعدش پیام داد عکسای پروفشک که میدیدم حس خوبی بهش داشتم

خلاصه صوتی زنگ زد دیدم چه لهجه قشنگی داره بعد گفت میای تصویری گفتم نه

گفت حالا یه بار بیا و زدیم

وای وقتی منو دید با یه تعجب خاصی نگام کرد تعجبی که انگار دختر به زیبایی من ندیده بود...🥹

و کلا همینجور باهام قشنگ حرف میزد

من تا دیدمش عاشقش شدم🥹

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

خیلی قشنگ😅🤣🤣🤣🤣

🥹😂

تو یه گروه بزرگ درسی داشتیم تو تلگرام چن هزار نفره بودیه روز یه پسره با شماره خارجی اومد پی ویم که ...

خب ادامش

یاد نگاه رحیم یه محبوبه افتادم 😅😅