2777
2789

نه متاسفانه

کاش تینیجری ام یکم هیجان داشت

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من اره

دوست بودم. یه بار رفتیم دماوند. گفتم مدرسه میبره اردو

دوران خوشی بود.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیبینمشتا چه حدی بوده مگه؟

خیلی جسارت داره توروی باباش وایساد تا بارحیم ازدواج کنه تورمان نوشته بود

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
خیلی جسارت داره توروی باباش وایساد تا بارحیم ازدواج کنه تورمان نوشته بود

رمانشو خوندم منتها خیییییلی سال پیش

چیز زیادی ازش یادم نیست

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

محبوبه تحت هورمون های نوجونیش گند زد به زندگیش..البته بچه سال بود که عقلم نداشت..پدرش باید به این راحتی بله نمیداد..مثلا میگفت تا نری نظام ومنصب نگیری دختر نمیدم..رحیم چون تلاشی نکرد ومحبوبه وخونه ومغازه اومد زیر دستش هار شد ودور برداشت

من از این خریت ها زیاد دیدم

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

رمانشو خوندم منتها خیییییلی سال پیشچیز زیادی ازش یادم نیست

فایل pdfیا کتاب؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

وقتی با یه پسری دوست میشدم حسم فقط دوستی بود حتی وقتی حضوری همو میدیدیم هم من حسی نداشتم با اینکه اونا قربون صدقم میرفتن تا اینکه مجازی با یکی آشنا شدم و واقعا عاشقش شدم...

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

محبوبه تحت هورمون های نوجونیش گند زد به زندگیش..البته بچه سال بود که عقلم نداشت..پدرش باید به این را ...

جدا بهت نمیاد 😅تعریف کن ببینم

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

وقتی با یه پسری دوست میشدم حسم فقط دوستی بود حتی وقتی حضوری همو میدیدیم هم من حسی نداشتم با اینکه او ...

کامل تعریف کن

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

کامل تعریف کن

با دوتا از دوستامون یه دختر و یه پسر رفتیم یه شبه دماوند.

این موصوع مال ۱۷ ۱۸ سال پیشه.

یادم نیست که.

فقط یادمه موقع برگشت خیلی دیر و استرس داشتم یهو بابام نره دم مدرسع دنبالم...

یه گدشی نوکیا ۶۶۳۰ ام داشتم اون موقع ها...

چقدر لابه لا درختا عکس انداختیم

😊😊

دقیقا مشخصه طرز تفکرش بچه سالانه بود

همش به بازو و بدن رحیم زل میزد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626